macOS Monterey "Beklenmedik Bir Hata Oluştu"

Hocam çokmuş ben o zaman HDD yi beklerim, eğer olursa sizide haberdar ederim hocam, birde kext olayı vs lazımmış eğer tanırsa ses kartını vs gerek kalır mı birde ben kurulum sonrası dosyasını sildim efi atılmıyor diye boş alan yoktu kurulduktan sonra efiyi silip usbye kurulum sonrası dosyasını atsam olur mu? @Kleyn

Hocam çokmuş ben o zaman HDD'yi beklerim, eğer olursa sizide haberdar ederim hocam, bir de kext olayı vs lazımmış eğer tanırsa ses kartını vs gerek kalır mı bir de ben kurulum sonrası dosyasını sildim EFI atılmıyor diye boş alan yoktu kurulduktan sonra EFI'yi silip USB'ye kurulum sonrası dosyasını atsam olur mu? @Kleyn

USB'siz Boot'u ayarladıktan sonra atabilirsiniz.

USB'siz Boot'u ayarladıktan sonra atabilirsiniz.

@Kleyn hocam bilgisayar yeniden başladı ve macOS installerı seçtim tekrardan konsolda loglar belirtiyordu sonra sayaç başladı 1'den 100e kadar oda tamamlandı sonra 40 finish 40 enter 211 wait yazan bir şey çıktı daha da hareket etmedi şimdi ne yapayım?

@Kleyn hocam Wi-Fi kartı dışında her şey kullanılıyor.

@Kleyn USB'siz sistem açılmıyor, OpenCore EFI'si bilgisayara tanımlanmamış.

Son düzenleme:
@Kleyn hocam bilgisayar yeniden başladı ve macOS installerı seçtim tekrardan konsolda loglar belirtiyordu sonra sayaç başladı 1'den 100e kadar oda tamamlandı sonra 40 finish 40 enter 211 wait yazan bir şey çıktı daha da hareket etmedi şimdi ne yapayım?

@Kleyn hocam Wi-Fi kartı dışında her şey kullanılıyor.

Bu Kext'i EFI-->oc-->kexts klasörüne atın. Opencore Configurator 0.8.7 sürümü ile kernel-->add kısmına bu kexti ekleyin ve sistemi yeniden başlatın. Şu anlık Ethernet'in çalışması gerekiyor bağlantıyı onunla sağlayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı