Hocam sürsün ama yine hata çıkmasın zamanlarımız çöpe gitmez umarım.HDD olduğu için 1 saat bile sürebilir o kısım.
@Kleyn Hocam ne kadarlık alan gerekiyor bu Monterey için?Hocam sürsün ama yine hata çıkmasın zamanlarımız çöpe gitmez umarım.
Hocam sürsün ama yine hata çıkmasın zamanlarımız çöpe gitmez umarım.HDD olduğu için 1 saat bile sürebilir o kısım.
@Kleyn Hocam ne kadarlık alan gerekiyor bu Monterey için?Hocam sürsün ama yine hata çıkmasın zamanlarımız çöpe gitmez umarım.
70 GB yeterli.Hocam sürsün ama yine hata çıkmasın zamanlarımız çöpe gitmez umarım.
@Kleyn Hocam ne kadarlık alan gerekiyor bu Monterey için?
Hocam çokmuş ben o zaman HDD yi beklerim, eğer olursa sizide haberdar ederim hocam, birde kext olayı vs lazımmış eğer tanırsa ses kartını vs gerek kalır mı birde ben kurulum sonrası dosyasını sildim efi atılmıyor diye boş alan yoktu kurulduktan sonra efiyi silip usbye kurulum sonrası dosyasını atsam olur mu? @Kleyn70 GB yeterli.
Hocam çokmuş ben o zaman HDD'yi beklerim, eğer olursa sizide haberdar ederim hocam, bir de kext olayı vs lazımmış eğer tanırsa ses kartını vs gerek kalır mı bir de ben kurulum sonrası dosyasını sildim EFI atılmıyor diye boş alan yoktu kurulduktan sonra EFI'yi silip USB'ye kurulum sonrası dosyasını atsam olur mu? @Kleyn
USB'siz Boot'u ayarladıktan sonra atabilirsiniz.
@Kleyn hocam bilgisayar yeniden başladı ve macOS installerı seçtim tekrardan konsolda loglar belirtiyordu sonra sayaç başladı 1'den 100e kadar oda tamamlandı sonra 40 finish 40 enter 211 wait yazan bir şey çıktı daha da hareket etmedi şimdi ne yapayım?
@Kleyn hocam Wi-Fi kartı dışında her şey kullanılıyor.
hocam macOS USB'siz çalışmıyor ne yapmam lazım?Bu Kext'i EFI-->oc-->kexts klasörüne atın. Opencore Configurator 0.8.7 sürümü ile kernel-->add kısmına bu kexti ekleyin ve sistemi yeniden başlatın. Şu anlık Ethernet'in çalışması gerekiyor bağlantıyı onunla sağlayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.