macOS Monterey Çıkış Tarihi Belli Oldu

Hala yazmak için yazıyorsun. 🤣 sağlam yenilikler geldi işte. Uçan MacBook mu yapsınlar.

MacBook ve macOS, şu an kullanılabilecek en sağlam ikili. Bakış açını değiştir derim.

Tm sen yazmak için yazıyorum olarak algıla sensin bir şey demiyorum peki.
 
Ben kötü işler yapıyorlar demiyorum ki sadece sürekli aynı şeyleri ısıtıp insanların önüne koyuyorlar bundan bahsediyorum bu bir tek yazılım değil donanım değil ya da Mac için değil diğer ürünleri içinde geçerli zevkler ve renkler tartışılmaz tabii.
Görünüm olarak değerlendireceksek Windows XP’den bu yana Windows 11’e kadar gelen en büyük yenilik Aero gibi değil mi? :D
 
Aynısının mavisi olsaydı keşke, sadece tasarımı değişti tebdili mekanda ferahlık vardır derdik. Sierra'dan itibaren tüm OS'larda bilgisayar sistematik olarak yavaşladı, APFS ile performans artacak, 32 Bit desteği kalkınca uçuşa geçeceğiz laflarına rağmen. Power tuşuna bastıktan sonra Big Sur'un gelmesi 40-45 saniye sürüyor. İçinde Samsung 970 EVO takılı bu arada kendi SSD'sinden daha hızlı. Daha dün akşam IPhone'da kayıtlı Wi-Fi şifresini MacBook'la paylaşıp otomatik Wi-Fi'ya bağlanmayı denedim, yapamadı. Apple ekosistemine özgü o ufak detaylar bile verimli çalışmıyor artık, yemişim gelecek yenilikleri.

Eki Görüntüle 1192787

Şimdiki aklım olsa Sierra'da bırakırdım. Uğraşmaya, tekrardan Bootcamp kurmaya falan üşenmesem geri dönerdim ama onlar da ayrı bir işkence Mac'te.

Yok ama ben yazmak için yazıyorum aga :)
Görünüm olarak değerlendireceksek Windows XP'den bu yana Windows 11'e kadar gelen en büyük yenilik Aero gibi değil mi? :D

Windows'da aynı şekilde gidiyor dostum yine söylüyorum ben Apple kötü işler yapıyor demiyorum ki neyse bizim ülkemizde elma logosunu seven çok adam buraya 3 üncüyü değiil 13 üncü mağzayı bile açar bu şekilde hayran oldukdan sonra ben 31 yasındayım yaklaşık iPhone 3'den beride Apple kullanıyorum şu an XS var MacBook Air de var benim demek istediğimi ya anlatamadım ya da arkadaşlar takım tutar gibi marka sevdalısı komisyon falan mı veriyor Apple anlamadım :)
 
Getirilecek yenilikleri hemen getirseler bir daha ki yıllarda getirilecek yenilik olmaz bu yüzden yavaş yavaş getirmeleri lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı