macOS Monterey flash belleğe yazılamıyor

KIZIL BARON

Kilopat
Katılım
15 Eylül 2016
Mesajlar
3.102
Çözümler
19
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Denizci
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Seagete 1 TB
Ekran kartı
GTX 1050Ti 4 GB
Anakart
ASUS H110M-D
İşlemci
i7 6700
Dosya yazma işlemi bittikten sonra giriyorum flash belleğin içine ama tamamen boş gözüküyor nerede yanlış yapiyorum BalenaEtcher programını kullanıyorum. Bir de Monterey yüklemeye çalişiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Onu indirdim 2 tane klasör var hangisi 1 mi 2'yi mi atacağız yazma bitmek üzere. Birde böyle geldi EFI dosyalarını nereye atacağım. Kurulum sonrası dosyasının içine birşey atiyor muyuz bilmiyorum ondan soruyorum.
dddddd.png


Onu indirdim 2 tane klasör var hangisi 1 mi 2'yi mi atacağız yazma bitmek üzere. Birde böyle geldi efi dosyalarını nereye atacağım. Kurulum sonrası dosyasının içine birşey atiyormuyuz bilmiyorum ondan soruyorum.
dddddd.png
@Kleyn
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onu indirdim 2 tane klasör var hangisi 1 mi 2'yi mi atacağız yazma bitmek üzere. Bir de böyle geldi EFI dosyalarını nereye atacağım. Kurulum sonrası dosyasının içine bir şey atiyor muyuz bilmiyorum ondan soruyorum.Eki Görüntüle 1588956

@Kleyn

Kurulum sonrası dosyasının içine herhangi bir şey atmanıza gerek yok. İndirdiğiniz ZIP'teki EFI adlı klasörü direkt olarak USB'ye atın.
 
Artı -1 Eksi
GTX 1050Ti kartınızı Monterey'de kullanmak için yama yapmanız lazım, ağır işlemler yapmayacaksanız yama ile Monterey'i kullanabilirsiniz. Şu an imajı yazdırdıysanız ve EFI bölümünde EFI yoksa üstte atılan ZIP'in içindeki EFI klasörünü USB'nin EFI bölümüne atın sonra EFI\OC\Configler\Desktop Configleri\Intel klasörüne girip Sky Lake ismini içeren configi EFI\OC klasörüne atın ve adını config.plist olarak değiştirin. Daha sonra dualboot kullanacaksanız diskinizden bir bölüm ayırın ve herhangi bir formata biçimlendirin, kurulumda tekrardan o bölümü APFS olarak biçimlendirip kuracaksınız. Sonrasında aşağıdaki rehberde belirtilen işlemleri configinize işleyin ve Monterey imajı rehberindeki BIOS ayarlarını yapıp kuruluma geçin.
 
Onu indirdim 2 tane klasör var hangisi 1 mi 2'yi mi atacağız yazma bitmek üzere. Bir de böyle geldi EFI dosyalarını nereye atacağım. Kurulum sonrası dosyasının içine bir şey atiyor muyuz bilmiyorum ondan soruyorum.Eki Görüntüle 1588956

@Kleyn

GTX 1050 Ti kartınızı Monterey'de kullanmak için yama yapmanız lazım, ağır işlemler yapmayacaksanız yama ile Monterey'i kullanabilirsiniz. Şu an imajı yazdırdıysanız ve EFI bölümünde EFI yoksa üstte atılan ZIP'in içindeki EFI klasörünü USB'nin EFI bölümüne atın sonra EFI\OC\Configler\Desktop Configleri\Intel klasörüne girip Sky Lake ismini içeren Config'i EFI\OC klasörüne atın ve adını config.plist olarak değiştirin. Daha sonra dualboot kullanacaksanız diskinizden bir bölüm ayırın ve herhangi bir formata biçimlendirin, kurulumda tekrardan o bölümü APFS olarak biçimlendirip kuracaksınız. Sonrasında aşağıdaki rehberde belirtilen işlemleri configinize işleyin ve Monterey imajı rehberindeki BIOS ayarlarını yapıp kuruluma geçin.

Yapmayacağım hocam vazgeçtim beni aşıyor teşekkürler.
 

Geri
Yukarı