Merhaba arkadaşlar, benim laptopum var Wi-Fi kartı aırza yaptı(Windows 10'da da çalışmıyordu) bende ASUS'un donglesi var isterseniz tam kodunu atarım. Taktım algılamadı macOS nasıl yapacağım?
İlk önce OpenCore boot menüden recovery Mod'u açın. Recovery Mod'da izlenceler kısmından terminali açın. Ardından csrutil disable yazın ve sonra MacOS'i normal olarak açın.
Hocam orijinal Mac'ler de nasıl açılacağını biliyorum da hackintosh için aynı şey geçerli mi bilemiyorum.
Düzenleme: OpenCore boot menü de recovery partition'ı boot edin sanırım öyleymiş.
Hocam orijinal Mac'ler de nasıl açılacağını biliyorum da Hackintosh için aynı şey geçerli mi bilemiyorum.
Düzenleme: OpenCore boot menü de recovery Partition'ı boot edin sanırım öyleymiş.
İlk önce OpenCore boot menüden recovery Mod'u açın. Recovery Mod'da izlenceler kısmından terminali açın. Ardından csrutil disable yazın ve sonra MacOS'i normal olarak açın.