Çözüldü MacOS Monterey Wi-Fi dongle ile Wi-Fi'yi kullanma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kemwal

Centipat
Merhaba arkadaşlar, benim laptopum var Wi-Fi kartı aırza yaptı(Windows 10'da da çalışmıyordu) bende ASUS'un donglesi var isterseniz tam kodunu atarım. Taktım algılamadı macOS nasıl yapacağım?

@claus @566156

Son düzenleme:
Sanırım crusil device yazacağım parantezsiz öyle diyor da kurtarma modunu nasıl açacağım
Hocam orijinal Mac'ler de nasıl açılacağını biliyorum da hackintosh için aynı şey geçerli mi bilemiyorum.
Düzenleme: OpenCore boot menü de recovery partition'ı boot edin sanırım öyleymiş.

Hocam orijinal Mac'ler de nasıl açılacağını biliyorum da Hackintosh için aynı şey geçerli mi bilemiyorum.
Düzenleme: OpenCore boot menü de recovery Partition'ı boot edin sanırım öyleymiş.

Hocam şu an kırtarmadayım.
Time machine var.
Yeniden yükle var.
Safari var.
Disk İzlencesi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptım boyle bir şey oldu.

İlk önce OpenCore boot menüden recovery Mod'u açın. Recovery Mod'da izlenceler kısmından terminali açın. Ardından csrutil disable yazın ve sonra MacOS'i normal olarak açın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İlk önce OpenCore boot menüden recovery Mod'u açın. Recovery Mod'da izlenceler kısmından terminali açın. Ardından csrutil disable yazın ve sonra MacOS'i normal olarak açın.

Tamamdır sistemi kapatıp yeniden açıyorum.

Hocam yükleme başarıyla tamamlandı da ne yapmam lazım?

Tamamdır sistemi kapatıp yeniden açıyorum.

Hocam yükleme başarıyla tamamlandı da ne yapmam lazım?
Sistemi yeniden başlatın Wi-Fi'ın çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…