Yaptım boyle bir şey oldu.
csrutil disable yazın ve sonra MacOS'i normal olarak açın.Bir de bununla dener misiniz? Big Sur yazdığına bakmayın hocam Monterey destekliyor.
Hocam root yetkileriyle SIP'ı kapatmalısınız. Kurtarma modu açılarak yapılıyor diye biliyorum bir komut yazarak.Böyle hata geldi hocam.
Hocam root yetkileriyle SIP'ı kapatmalısınız. Kurtarma modu açılarak yapılıyor diye biliyorum bir komut yazarak.
Hocam orijinal Mac'ler de nasıl açılacağını biliyorum da hackintosh için aynı şey geçerli mi bilemiyorum.Sanırım crusil device yazacağım parantezsiz öyle diyor da kurtarma modunu nasıl açacağım
Hocam orijinal Mac'ler de nasıl açılacağını biliyorum da Hackintosh için aynı şey geçerli mi bilemiyorum.
Düzenleme: OpenCore boot menü de recovery Partition'ı boot edin sanırım öyleymiş.
Hocam şu an kırtarmadayım.
Time machine var.
Yeniden yükle var.
Safari var.
Disk İzlencesi var.
Eki Görüntüle 1707401;
Bu şekilde Terminal'i açın.
Yaptım boyle bir şey oldu.
csrutil disable yazın ve sonra MacOS'i normal olarak açın.İlk önce OpenCore boot menüden recovery Mod'u açın. Recovery Mod'da izlenceler kısmından terminali açın. Ardındancsrutil disableyazın ve sonra MacOS'i normal olarak açın.
Sistemi yeniden başlatın Wi-Fi'ın çalışıp çalışmadığını kontrol edin.Tamamdır sistemi kapatıp yeniden açıyorum.
Hocam yükleme başarıyla tamamlandı da ne yapmam lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.