Çözüldü MacOS Monterey Wi-Fi dongle ile Wi-Fi'yi kullanma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kemwal

Centipat
Merhaba arkadaşlar, benim laptopum var Wi-Fi kartı aırza yaptı(Windows 10'da da çalışmıyordu) bende ASUS'un donglesi var isterseniz tam kodunu atarım. Taktım algılamadı macOS nasıl yapacağım?

@claus @566156

Son düzenleme:
Hocam peki tak çalıştır yapmadan veya taktıktan sonra ayar yapmam gerekiyor muydu?
Bildiğim kadarıyla hayır, attığım linkten dosyayı indirin. .pkg Uzantılı dosyayı çalıştırın. Eğer indiremiyorsanız başka bir bilgisayardan USB'ye atıp macOS'den çalıştırın.

Bildiğim kadarıyla hayır, attığım linkten dosyayı indirin. .pkg Uzantılı dosyayı çalıştırın. Eğer indiremiyorsanız başka bir bilgisayardan USB'ye atıp MacOS'den çalıştırın.

Hocam sonda yükleme başarısız oldu dedi.yükleyici,yüklememnın başarısız olmasına neden olan bir hatayla karşılaştı.yardım için yazılımın üreticisine danışın yazıyor.ama sağ üstte Wi-Fi sembolünün yanında USB Wi-Fi takılı değil hatası geldi önceden yoktu.

Hocam sonda yükleme başarısız oldu dedi.yükleyici,yüklememnın başarısız olmasına neden olan bir hatayla karşılaştı.yardım için yazılımın üreticisine danışın yazıyor.ama sağ üstte Wi-Fi sembolünün yanında USB Wi-Fi takılı değil hatası geldi önceden yoktu.
Bir de bununla dener misiniz? Big Sur yazdığına bakmayın hocam Monterey destekliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı