Çözüldü MacOS Monterey Wi-Fi dongle ile Wi-Fi'yi kullanma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kemwal

Centipat
Merhaba arkadaşlar, benim laptopum var Wi-Fi kartı aırza yaptı(Windows 10'da da çalışmıyordu) bende ASUS'un donglesi var isterseniz tam kodunu atarım. Taktım algılamadı macOS nasıl yapacağım?

@claus @566156

Son düzenleme:
Hocam oldu çözüldü isaretleyeceğim ama bir işlem var müsait olunca anlatıp sizin son yazınızı çözüldü diye isaretleyeceğim.

Hocam oldu çözüldü isaretleyeceğim ama bir işlem var müsait olunca anlatıp sizin son yazınızı çözüldü diye isaretleyeceğim.
Son mesajımı değil, sizi çözüme ulaştıran mesajımı işaretleyebilirsiniz. Yardımcı olabildiysem çok sevindim, macOS işlerinde gelişiyoruz yavaş yavaş.

Bazen yükseltme sırasında sorun çıkabiliyor. Monterey henüz eski bir sürüm değil, yükseltmenize gerek yok diye düşünüyorum.

Bir de son olarak Apple hesabı bağlanır değil mi? Bende sunucuya bağlanamıyor falan dedi de ama Safari'de gezebiliyorum.

Bir de son olarak Apple hesabı bağlanır değil mi? Bende sunucuya bağlanamıyor falan dedi de ama Safari'de gezebiliyorum.
Bağlanır hocam. Gerekli kext'ler EFI içerisinde. Sorun çıkacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…