Merhaba arkadaşlar, benim laptopum var Wi-Fi kartı aırza yaptı(Windows 10'da da çalışmıyordu) bende ASUS'un donglesi var isterseniz tam kodunu atarım. Taktım algılamadı macOS nasıl yapacağım?
İlk önce OpenCore boot menüden recovery Mod'u açın. Recovery Mod'da izlenceler kısmından terminali açın. Ardından csrutil disable yazın ve sonra MacOS'i normal olarak açın.
Resim atabilir misiniz? Bu arada hocam programı kurduktan sonra SIP'ı aktif etmemiz lazım tekrardan. Kurtarma modunu açıp terminal'e girin ve şu komutu yazın: csrutil enable
Sonra sistemi normal olarak açın.
Resim atabilir misiniz? Bu arada hocam programı kurduktan sonra sıp'ı aktif etmemiz lazım tekrardan. Kurtarma modunu açıp Terminal'e girin ve şu komutu yazın: csrutil enable
Sonra sistemi normal olarak açın.
elimde macbook air 2017 catalina var wifi kartı calışmadığı için wifi adaptör ile kullanıyordum bizim kız güncellemiş monterey 12.7.1 e şuan wifi takılı değil diyor
kullandığım adaptör bu buradaki driverları denedim uyumlu değil diyor olmadı yani yardımcı olabilecek varmı acaba ? macbook internete bağlanmıyor şuan ağ falan görmüyor teşekkürler