Airportitlwm yerine normal itlwm'yi koydum ve bluetooth'un çalışması için birkaç kext. Eklemeyi unutmuşum, normal itlwm.kext ile internete bağlanmak için Heliport isimli programı kullanmanız lazım.
Airportitlwm yerine normal Itlwm'yi koydum ve Bluetooth'un çalışması için birkaç kext. Eklemeyi unutmuşum, normal itlwm.kext ile internete bağlanmak için heliport isimli programı kullanmanız lazım.
Tamamdır çok teşekkür ederim. Bir de flashı takmadan önce OpenCore yükleyip Mount EFI'den kurduğum diske direk EFI klasörünü kopyalamam yeterlidir değil mi?
Kurduğunuz diske değil hocam, EFI klasörünü EFI bölümüne atacaksınız. Eğer USB'siz boot istiyorsanız ya 2. bir EFI bölüntüsü oluşturup onun içinde direkt EFI klasörünü atın ya da bu rehberden 2. yolu takip edin.
OpenCore ile macOS kurulumu için önce macOS sonra Windows kurmanızı öneriyorum. Bu sayade daha sağlıklı bir işlem yapmış oluruz. Bu işlemler sonrası sisteminizde Windows yüklü ise boot etmeyeceketir. Tekrardan Windows kurmanız gerekebilir. macOS kurulum sonrası İlk olarak aracımızı indirelim...
Kurduğunuz diske değil hocam, EFI klasörünü EFI bölümüne atacaksınız. Eğer USB'siz boot istiyorsanız ya 2. bir EFI bölüntüsü oluşturup onun içinde direkt EFI klasörünü atın ya da bu rehberden 2. yolu takip edin.
OpenCore ile macOS kurulumu için önce macOS sonra Windows kurmanızı öneriyorum. Bu sayade daha sağlıklı bir işlem yapmış oluruz. Bu işlemler sonrası sisteminizde Windows yüklü ise boot etmeyeceketir. Tekrardan Windows kurmanız gerekebilir. macOS kurulum sonrası İlk olarak aracımızı indirelim...
itlwm kullanmayın mümkünse Airport kullanın. bu EFI ile deneyebilirsin. Normalde bu EFI çok karmaşık ve gereksiz boot argümanları içeriyor olabilir. Ancak sistemin bununla açıldı anlık olarak çok uğraşmak istemiyorsan yapacak bir şey yok bunu kullanmaya devam edebilirsin. İnternet için bu EFI: