- Makaleler
- 1
Buradaki ücretsizlik tam olarak nedir?Cihaz Hackintosh icin uygun ise kurabilirsin, yoksa sanal sistem imaji ile kurulum yaparsin.
Buradaki ücretsizlik tam olarak nedir?Cihaz Hackintosh icin uygun ise kurabilirsin, yoksa sanal sistem imaji ile kurulum yaparsin.
Ben Hackintosh'u sormak istememiştim aslında. Bu ücretsizlik meselesi tam olarak ne olduğunu anlamadığımdan cevaba giden olası sorular sordum.
Bu ücretsizlik tam olarak nedir?
Amazon EC2, Mac cihaz kullanıyor, PC'ye kurulmuş Hackintosh sistemler değil.
Hayır, Mac Mini cihazlar kullanıyor:Xeon server üzerine kurulu. Apple ile anlaşmaları var diye hatırlıyorum. Biz zaten EULA sözleşmesini çiğnendiğini söylüyoruz.
Bu kısmı unutmuşum. En son kiraladığımda Xeon diye hatırlıyordum.Hayır, Mac Mini cihazlar kullanıyor:
Eki Görüntüle 1576212
Kaynak: Amazon EC2 Bulut Sunucusu Türleri - Amazon Web Services
Benim için pek önemli bir mesele değil zaten hocam, Apple hayranı gibi gözükmüş olabilirim ancak hiç Apple ürünüm yok. Sadece yasal olmadığı bariz şekilde yazılmasına rağmen forumdaki kullanıcıların yasal olduğunu savunmaları benim canımı sıkıyor biraz o kadar.Bu kısmı unutmuşum. En son kiraladığımda Xeon diye hatırlıyordum.
Bu tartışmaya girmemize gerek yok.
Hackintosh EULA kurallarını çiğniyor doğru ama Apple bunu engellemiyor. Biz bu kısımda sadece Hackintosh'a yardım etmiyoruz. Orijinal MacBook ve Apple ürünlerinede yardımda bulunuyoruz.
Mac format imajları vs.
Mac'in işletim sisteminin bozulması ve recovery modundan kurtarma yapılmaması dahilinde.
Başlık yanlış açılmış demek istediğim neden eskiden ücretliydi. Yanlış sebepten dolayı hakaret edince eline ne geçti?akıllım.
Başlık yanlış açılmış demek istediğim neden eskiden ücretliydi. Yanlış sebepten dolayı hakaret edince eline ne geçti?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.