macOS neden kullanılır?

• Konuyu başlatan 464718
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 4.398
MacOS kullanmak için birçok sebep var, onu geçtim haydi de, insanların bunlara niye bu kadar taktığını anlamıyorum. iOS neden kullanırsın, macOS neden kullanırsın her gün birisi konu açıyor. Ben sana basit bir cevap vereyim: keyfi istediği için kullanıyordur. Sen istediğini kullan, milletin de ne kullandığını bu kadar stres yapma. ;)

Hocam ben normal bir insan günlük hayatında kullanması için diyorum. Dünyanın en iyi montaj programına sahip olacak diğer uygulamaları yükleyemeyeceğim. Store mağazasında yayınlanmayan oyunlar ya da çoğu geliştirici ilk Windows'a uygulamalarını çıkartıyor. Steam'de de öyle.
Çoğu oyun yapımcısı artık oyunlarını mac os ve linuxada çıkarıyor ve steam bu konularla ilgilide bir şeyler yapıyor proton gibi steam deck gibi.

MacOS kullanmak için birçok sebep var, onu geçtim haydi de, insanların bunlara niye bu kadar taktığını anlamıyorum. iOS neden kullanırsın, macOS neden kullanırsın her gün birisi konu açıyor. Ben sana basit bir cevap vereyim: keyfi istediği için kullanıyordur. Sen istediğini kullan, milletin de ne kullandığını bu kadar stres yapma. ;)
Hocam tabi isteyen istediğini kullanır da bana biraz mantıksız geldi oyüzdden konu açtım.

Gündelik bir kullanıcının tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla gidermenin yanı sıra çok iyi bir stabilite ve performans sunuyor. Amacınız oyun veya programlamaysa zaten yanlış tercih.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı