Çözüldü macOS Sierra Battery kext

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fatih özübek

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba;

Forumda yeniyim ama uzun zamandır Hackintosh ve bunun gibi durumlarda Technopat üzerinden bolca araştırma yapmaktayım. Üstelik yakın zamanda Lenovo G570 model laptop'uma bolca denemeler sonucunda Hackintosh versiyonları kurdum. İatkos ML2 ile başlangıç yaptım ve en son Sierra'ya kadar geldim ve bugün başarılı olarak kurulumumu yaptım. Wi-fi donanımım desteklemediği için desteklenen bir donanım takarak BIOS'um desteklemediğinden whitelist bile sildim

Sorum şu: DSDT benim için çok karmaşık kalıyor hali hazırda sierra'da aktif olarak battery kext kullanabilen ve paylaşabilecek bir arkadaşımız bulunur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@fatih özübek
İsterseniz yardımcı olmayı denerim DSDT dosyanız üzerinde .
Yapabilirseniz çok memnun olurum. Kurulumun neredeyse son aşamasındayım çünkü. Dosyayı patchmatic ile çıkarttım.

DSDT.aml

Rehabman sitesinde lenovo twist adlı hazır dsdt verilmiş fakat maciasl compile linkine tıkladığımda ekrandaki hatalar var buradan öteye geçemedim ne yazık ki.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2017-02-28 13.05.31.png
    227,8 KB · Görüntüleme: 174

Anladım , uğraşınız için teşekkür ederim.
bu yamaladığımız dosyaları /patched klasörüne kopyalıyoruz ya, daha sonra config.plist içinden tanıtmak için bir ayar yapmamız gerekiyor mu yoksa kendisi otomatik olarak tanıyor mu.

İşte o kısma gelebilirsek kemal beye nasıl atacağımızı sorup öğreneceğim inşallah. Ben de ilk defa yapıyorum bu işlemi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…