Rehber macOS Sierra Doğrudan Yükseltme

Montezuma Bey merhabalar.Ben El Capitan sürümünü kurdum ve Appstore üzerinden Sierrayı indirdim.El Capitan üstünden güncelleme yoluyla yükseltmeye çalıştım.Daha önce işlemcimden dolayı kernel panic vermişti.işlemcimi değiştirip denediğimde bu kez panic ekranı vermedi yüklemeye devam etti fakat sonlara doğru gri ekran üzerinde mac ok işareti çıkıp öyle kalıyor.Sizce sebebi nedir?Şimdiden teşekkürler.

Boot OS X Install seceneğini clover den nasıl kaldırabiliriz.

Merhaba. Her şeyden önce çok basit birşey sormuş olabilirim lütfen kusura bakmayın... /EFI/CLOVER/ Kexts/ Others kısmında zaten belirtilen dosylar mevcut. Hiç bir yerden bir dosya almadığım halde bunlar zaten bu dizinde...

Belirttiğiniz kılavuza göre işlemleri yaptım pc yeniden başladı, Clover'da Boot OS X Install seçeneği seçtiğimde PC tekrar yeniden başlıyor herhangi bir uyarı vermeden. Yukarıda bahsettiğim, benim beceremediğim durumdan kaynaklı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…