Çözüldü macOS Sierra kurulumunda stem uptime in nanoseconds hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WERTRE

Decapat
"System in nanasecond optimize" gibi bir şey. Config'le ilgili gibi yardım ederseniz sevinirim.
Sistem özelliklerim;
Intel Core i7
6 GB RAM
Nvidia 330M
Bana config yapar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
macOS hiç bir zaman bir Mac bilgisayar dışında uyumlu çalışmayacaktır. Her zaman illa ki bir konuda sorunlar yaşatacaktır, o yüzden bence zaman kaybı yaşatmayın kendinize. Ben de bir ara denemiştim Asus bilgisayarıma başarılı kuranlar vardı aynı model bilgisayara ama bende hatalar çıkmıştı uğraştırmıştı. Tek yapabildiğim macOS'i açıp kullanabilmekti. Ne internete bağlanıyordu ne de başka bir şey yapabiliyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm sistem bilgilerinizi detaylı olarak belirtin.
macOS hiç bir zaman bir Mac bilgisayar dışında uyumlu çalışmayacaktır. Her zaman illa ki bir konuda sorunlar yaşatacaktır, o yüzden bence zaman kaybı yaşatmayın kendinize. Ben de bir ara denemiştim Asus bilgisayarıma başarılı kuranlar vardı aynı model bilgisayara ama bende hatalar çıkmıştı uğraştırmıştı. Tek yapabildiğim macOS'i açıp kullanabilmekti. Ne internete bağlanıyordu ne de başka bir şey yapabiliyordum.
Gayet çalışıyor. Siz çalıştırmamışsınız.

Tüm sistem bilgilerinizi detaylı olarak belirtin.

Gayet çalışıyor. Siz çalıştırmamışsınız.

Toshiba Qosmio F60

* Intel Core i7 740QM
* Nvidia GeForce GT330M
* 6GB 1066 MHz DDR3 Ram
* 750 GB Harddisk
* Realtek RTL8191SE

@claus
tapatalk_1538052777605.jpeg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı