MacOS, SIP açınca Wi-Fi çalışmıyor

SIP kext'in çalışmasını engelliyor olabilir.

SIP Kext'in çalışmasını engelliyor olabilir.

Bana da öyle geliyor aslında kext olarak mı sayılıyor bu Wi-Fi sürücüsüi bilmiyorum. Çünkü ayrı bir uygulama gibi Wi-Fi simgesi oluşturuyor ekranda, oradan bağlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da öyle geliyor aslında kext olarak mı sayılıyor bu Wi-Fi sürücüsüi bilmiyorum. Çünkü ayrı bir uygulama gibi Wi-Fi simgesi oluşturuyor ekranda, oradan bağlanıyorum.

Zaten kext'in GitHub sayfasında kapatın yazmışlar.

Big Sur'da da öyle diyor.

Ayrıyeten Big Sur forumuna kim aldı bunu ya? Big Sur değil ki, Monterey. Fark etmez gerçi ama kafanıza göre de düzenlemeyin zaten. Saçma sapan sebeplerden 1.000 kere ceza yedim herhâlde.

Eki Görüntüle 2065214

Zaten Kext'in GitHub sayfasında kapatın yazmışlar.

Kurulum aşamasında evet, kapatıyorum ama kurulumdan sonra tekrar açın da diyor. Forumda fakat tekrar açınca bahsi geçen hatayı veriyor.

Kurulum aşamasında evet kapatıyorum ama kurulumdan sonra tekrar açında diyor forumda fakat tekrar açınca bahsi geçen hatayı veriyor
Kext'in geliştiricisi öyle diyorsa öyle yapın, hangi forumda diyorlar onu?

2. Ekranı sonra fark ettim o zaman kurulumu SIP kapatmadan mı yapmam lazım ki hata veriyordu öyle yapınca
Hayır kapatın öyle kurun, SIP kapalıyken çalışıyorsa açmayın. GitHub'da da kullanmak için kapatın yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…