MacOS, SIP açınca Wi-Fi çalışmıyor

Hyr csrutil enabled

Hayır.

Yapın, OpenCore'dan değiştirdik mesela az önce. Belki çakışıyordur. Terminal'den değiştirmek ile OpenCore'dan değiştirmek aynı şey olur mu o kadar detaylı bilgim yok.

Reset NVRAM mi?
Csrutil status yazınca gene aynı sonuç çıkıyor ben bu kodu bir kere daha girmiştim kodu yanlış girme ihtimalimiz olabilir mı çünkü kopyaladigim efide FF00FF şeklinde bide 0000000 olarak kullanırsam ne olur ki ondada SIP açık olmuyor mu açık değilse neden wifi sürücü kurma uygulaması hata verdi

Son düzenleme:
Hayır csrutil enabled.

Csrutil status yazınca gene aynı sonuç çıkıyor ben bu kodu bir kere daha girmiştim kodu yanlış girme ihtimalimiz olabilir mı çünkü kopyaladigim efide FF00FF şeklinde bide 0000000 olarak kullanırsam ne olur ki onda da SIP açık olmuyor mu açık değilse neden wifi sürücü kurma uygulaması hata verdi?
OpenCore makalesine göre 0000000 değeri yapılırsa SIP tamamen açık oluyormuş.

Açık değilse neden wifi sürücü kurma uygulaması hata verdi?
Kurulum aşamasında evet, kapatıyorum ama kurulumdan sonra tekrar açın da diyor. Forumda fakat tekrar açınca bahsi geçen hatayı veriyor.
Demişsiniz.

Demişsiniz.
Ben opencore kısmında o değeri hiç kurmadan kurmuştum ilk başta ondada yeniden başlatma sonrası SIP sistem tarafından otomatik açıldığı için başlıktaki hatayı almıştım sonra FF00FF değerini girmemi söylemişti bir arkadaş girip denedim sorun çözüldü ama bu seferde SIP her zaman açık oluyordu en sondada kurulumdan once 030800 gibi bir değeri sonra yeniden başlatma öncesi 0000 değerini girmiştim sorunsuz çalıştı ama terminal kısmında unknown olarak gözüküyor fakat sanırım SIP çalışıyor bu sebeple öyle kullansam da olur diye düşünüyorum

O zaman tamam öyle kullansamda olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı