MacOS teması kurulabilen ve ZOOM yüklenebilen Linux dağıtımı önerisi

Sizin bilgisayarda KDE zorlanabilir gibi geldi, denediniz mi?

Önceki mesajları inceledim, bu videoyu kimse atmamış sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin bilgisayarda KDE zorlanabilir gibi geldi, denediniz mi?

Önceki mesajları inceledim, bu videoyu kimse atmamış sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mint kuruyordum ama kurulumda Wi-fi çalışmadı bende çıktım.

Hala çok merak ediyorum bu Mac teması kuranlar Mac alamayacak kadar fakir olduğundan mı yoksa insanları Mac kullanıyorum diye keklemek amaçlı mı bu arayüzü kullanıyorlar? Yapılabilecek binlerce varyasyon varken neden daha önceden yapılmış şeylerin peşinde koşuyorlar? Özellikle Linux'un orjinalliğini bu kadar bozan başka bir şey görmedim. Hayır! Arkadaşım o Mac değil Linux ben baştan söyleyeyim. Yani hepimiz fakiriz de bazı fikirler de özentiliğe kaçıyor be kardeşim. Linux'un sevilebilecek o kadar özelliği varken bu kadar vasat bir düşünceyle kullanacak olan da para biriktirip Mac alıversin artık. Linux'u Mac'e benzediği için değil Linux olduğu için kullanın, kullanabilirseniz tabii.

Hala çok merak ediyorum bu Mac teması kuranlar Mac alamayacak kadar fakir olduğundan mı yoksa insanları Mac kullanıyorum diye keklemek amaçlı mı bu arayüzü kullanıyorlar? Yapılabilecek binlerce varyasyon varken neden daha önceden yapılmış şeylerin peşinde koşuyorlar? Özellikle Linux'un orjinalliğini bu kadar bozan başka bir şey görmedim. Hayır! Arkadaşım o Mac değil Linux ben baştan söyleyeyim. Yani hepimiz fakiriz de bazı fikirler de özentiliğe kaçıyor be kardeşim. Linux'un sevilebilecek o kadar özelliği varken bu kadar vasat bir düşünceyle kullanacak olan da para biriktirip Mac alıversin artık. Linux'u Mac'e benzediği için değil Linux olduğu için kullanın, kullanabilirseniz tabii.
MacOS teması seviyorum. Mac alabilirim ama 2014 model olur ve 2 laptop var Babam almaz. Zaten bir süreden sonra bayar değiştiririm. Çok güzel temalar da var. Son olarak size ne ben ne istiyorsam. Konuyla alakalı mesajlar atın.

MacOS teması seviyorum. Mac alabilirim ama 2014 model olur ve 2 laptop var Babam almaz. Zaten bir süreden sonra bayar değiştiririm. Çok güzel temalar da var. Son olarak size ne ben ne istiyorsam. Konuyla alakalı mesajlar atın.
Çok saçma geliyor bu MacOS teması olayı bana da fikrimi belirtmek istedim. Zaten aynı konudan bahsediyoruz ikimizde farkındaysan.

Daha önce macOS teması kullanmış biri olarak söyleyeyim. Sadece işimi kolaylaştırdığı için kullanıyordum, onun dışında pek bir işe yaradığı yoktu. Zaten daha sonra başka temalara geçtiğimde bir daha da kullanmadım onu. :)

Katılıyorum özgün olmak önemli esinlenerek bir şey yapılabilir ama aynısını yapmakta biraz saçma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı