Rehber MacOS ve Linux için GoodbyeDPI Alternatifi: SpoofDPI Turkiye

Hala giriş yapamıyorum. proxychains ile de denedim. Herşey aynı. Bu arada -window-size 1parametresini kaldırınca chromium üzerinden giremiyorum. Türk Telekom kullanıyorum.

Anlıyorum. O zaman -window-size 1 kullanmaya devam edebilirsiniz. Discord Electron.JS üzerine kurulu ve bu program da aslen Chromium tabanıyla çalışıyor. Yani normalde eğer flatpak kullanmıyorsanız giriş yapabiliyor olmanız lazım. Şu anda aklıma gelen tek işlem -dns-addr 8.8.8.8 -dns-port 53 argümanlarını kaldırarak varsayılan hali (Yandex DNS) ile test etmeniz.

Hayır hocam olmuyor. Sizi de uğraştırdım baya akşam akşam. Bu arada dediğiniz parametreyi kaldırınca 77.88.8.8 oluyor dns. Hata yok değil mi? İkinci diyeceğim şey ise yine dediğiniz parametreyi kaldırınca çıktı vermeyi kesiyor program

Kullandığınız argümanları ekran görüntüsü olarak atmanız mümkün mü?

DNS ayarları doğru, sistem ayarlarınız da gördüğüm kadarıyla doğru çalışıyor. Google'ın DNS adresinde bağlantı sorunu yaşamıyorsunuz. Yani sizin için uygun başlatma seçenekleri:

./spoofdpi -dns-addr 8.8.8.8 -dns-port 53 -port 8081 -window-size 1 -debug

şeklindedir. Lakin Discord'un uygulama olarak açılmama sorununu anlamlandıramadım. Cihazınızı tamamen kapatıp açmak belki sorununuzu çözebilir. Bunun dışında aklıma şu anda herhangi bir şey gelmiyor maalesef.

Yardımınız için teşekkür ederim hocam. İyi günler. Eh belki bişey gelirse aklınıza yazın lütfen.

Hocam başardım. 7 gündür uğraşıyorum. 0 ile 65535 arasında portların hepsini denemeye karar verdim. Sonunda doğru portu buldum 1253. Tek yaptığım buydu ve çalıştı. Ayrıca ping de yok.

./spoofdpi --dns-addr 77.88.8.8 --dns-port 1253
(Başta 8080 kullanılıyor dedi. Ben de sistemi yeniden başlatıp direk uygulamayı çalıştırdım. O şekilde yapınca oldu)

Sonra discordu terminalden şu şekilde başlattım. Normal başlatınca olmuyor çünkü.
discord --proxy-server=127.0.0.1:8080
(Sistemin ayarlarından hiç proxy ayarı yapmadım. Yani bu durumda spoofdpi sadece discord için çalışıyor.)

Yardımınız için teşekkür ederim. Konunun başındaki mesaja bunları da eklerseniz başka insanlar da faydalanabilir. İyi günler.

Son düzenleme:

Merhaba, SpoofDPI Turkiye sürümünün sizin için çalışmasına sevindim.

Ekte de görüldüğü üzere SpoofDPI - Turkiye zaten varsayılan olarak Yandex DNS adresini (77.88.8.8) ve portunu (1253) kullanmaktadır.

Sizin için çözüm olan nokta muhtemelen Discord’u başlatırken kullandığınız proxy-server argümanı. Bu da Github sayfamızda Linux kullanım bölümünde zaten belirtilmiş.

Yine de bundan sonraki kullanıcıların da buna dikkat etmesi gerektiğini belirtebiliriz. Projeye katkılarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0811.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 357
Böyle bir hata alıyorum hocam.
Ftl 2025-01-01t20:18:19+03:00 [MAIN] error while changing proxy settings: Setting webproxy: /usr/sbin/networksetup -setwebproxy asterisk () denotes that a network service is disabled. 127.0.0.1 8080: * error: The parameters were not vali

Hocam iyi günler. MacOS işletim sistemine sahibim. Spoofdpi Discord veya diğer siteler için sorunsuzca çalışıyor lakin robloxta ekteki hatayı alıyorum. Çözümünüz var mı?

Merhaba arkadaşımın bilgisayarında denedim kuruyoruz başarılı diyor ama Discord açılmıyor yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…