Rehber MacOS ve Linux için GoodbyeDPI Alternatifi: SpoofDPI Turkiye

Selamlar. Öncelikle bu projeye verdiğin zaman için teşekkür ediyorum. MacOS/Linux tarafında bir çözüm bulamamıştım. Uygulamayı Ubuntu 24.10'da denedim. Superonline kullanıyorum. Discord'u App Center kullanarak yükledim.

Alttaki yönergeleri uyguladığımda otomatik olarak Cloudflare'e bağlanmadı.

Ama bunu sstroke isimli arkadaşımızın paylaştığı komutu kullanarak atlattım:

spoofdpi --dns-addr 77.88.8.8 --dns-port 1253

Yalnızca tarayıcı üzerinden Discord'a erişim sağlayabildim. Hem Cloudflare (75ms) hemde Yandex DNS (40ms) üzerinden denedim. Yandex'te daha düşük ping aldım.

Bir terminalde spoofdpi --dns-addr 77.88.8.8 --dns-port 1253 diğerinde ise
discord --proxy-server=127.0.0.1:8080 komutunu çalıştırdığımda Discord'a uygulama üzerinden erişim sağlayabildim.

Bunu GoodbyeDPI-Turkey reposunda olduğu gibi otomatik, arka planda, kendiliğinden çalışır hale getirmenin bir yolu var mıdır?

Merhaba, sudo systemctl enable spoofdpi.service komutu ile programı servis olarak başlatabilirsiniz.

Merhaba, belirttiğiniz kodu girdiğimde systemctl komutunu bulamadığında dair hata alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Merhaba, belirttiğiniz kodu girdiğimde systemctl komutunu bulamadığında dair hata alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Kod:
sudo nano /etc/systemd/system/spoofdpi.service

İle yeni bir servis oluşturun.

Kod:
[Unit]
Description=SpoofDpi
After=network.target

[Service]
Type=simple
ExecStart=dosya_yolu/spoofdpi -dns-addr 8.8.8.8 -dns-port 53 -port 8080.
User=root
WorkingDirectory=dosya_yolu
Restart=on-failure
RestartSec=5

[Install]
WantedBy=multi-user.target

İçeriğini bu şekilde oluşturun aşağıdaki komutları sırasıyla yazın

Kod:
sudo systemctl daemon-reload
sudo systemctl enable spoofdpi.
sudo systemctl start spoofdpi

Çalıştığını kontrol etmek içinde aşağıdaki kodu yazabilirsiniz.

Kod:
sudo systemctl status spoofdpi

Hocam Ubuntu kullanıyorum ama açamadım Discord'u hala.

Bugün Whisky adlı mac uygulamasını kullanmak adına winetricks'i güncelledim ve onu yaptığımdan beridir herhangi bir şekilde spoof'u kullanamıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim?

Görünce çok heyecanlanıp denedim ama bu SuperOnline illetine sanırım bu da fayda olmuyor. Burada yazılanları denedim, normal şekilde denedim ama nafile.

Hocam Ubuntu kullanıyorum ama açamadım Discord'u hala.
Discord’u --proxy-server="http://127.0.0.1:8080" argümanı ile başlatınız. Bu işe yaramazsa SpoofDPI’ı da -window-size 1 argümanıyla başlatarak deneyin.

Görünce çok heyecanlanıp denedim ama bu SuperOnline illetine sanırım bu da fayda olmuyor. Burada yazılanları denedim, normal şekilde denedim ama nafile.
SpoofDPI’ı -window-size 1 argümanıyla başlatarak deneyiniz.

Bugün Whisky adlı mac uygulamasını kullanmak adına winetricks'i güncelledim ve onu yaptığımdan beridir herhangi bir şekilde spoof'u kullanamıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim?
Herhangi bir hata mesajı görüyor musunuz?

Merhaba macOS Intel tabanlı işletim sisteminde spoofdpı yükledim fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-01-23 15.18.07.png
    77,9 KB · Görüntüleme: 109
Merhaba macOS Intel tabanlı işletim sisteminde spoofdpı yükledim fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
SpoofDPI'ın normal sürümünü kurmuşsunuz. Türkiye için tarafımızca özelleştirilmiş sürümü kurmalısınız. Tek yapmanız gereken programı çalıştırmaktır.

BKZ: SpoofDPI-Turkiye

Hocam merhaba. Spoofdpi'yı çalıştırdıktan sonra Windows bilgisayarlardaki gibi cihazın tüm internet trafiğini, ilgili uygulamayı komutla çalıştırmaya gerek kalmadan kullanabilir miyim? Spoofdpi çalıştırıp istediğim uygulama ve tarayıcıyı açtığımda direkt olarak sansürsüz kullanabilmek ve cihazımdaki tüm trafiğin spoofdpi üzerinden geçmesini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…