Rehber MacOS ve Linux için GoodbyeDPI Alternatifi: SpoofDPI Turkiye

Onu fark ettim düzelttim TR versiyonunu indirip ama sorun onunla ilgili değil. Genel olarak çalışmıyor komut yazmam mı lazım çalışması için?

SpoofDPI’ı -window-size 1 argümanıyla başlatarak deneyiniz.
Yaptım ve çalıştı ancak bu sefer de ilginç bir şekilde çalıştırdıktan üç dört dakika sonra internet gidiyor. Yani bağlı gözüküyorum ama internet yok.

Hocam selamlar. Spoofdpı-Türkiye çok güzel bir şekilde çalışıyor. Ancak terminal ekranının sürekli görünür olmasını istemiyorum, GoodbyeDPI hizmet olarak kurulabiliyor. macOS için ben applescript ile bir uygulama betiği oluşturdum ve sistem başlangıcında çalışacak programlar yerine koydum, uygulama paketinin içinde bir ayar ekleyip görünür olmayacak şekilde ayarladım. Yani şu anda bir uygulama sayesinde spoofdpı-Türkiye artık sistemimde otomatik olarak arka planda gözümü rahatsız etmeyecek şekilde çalışıyor. Etkinlik monitörü'nden sonlandırabiliyorum ve işlemi görebiliyorum.

Spoofdpı-Türkiye'nin ekranda gözükmeyecek, arka planda sistem başlatılınca başlatılacak bir ayarı var mıdır? Yoksa size uygulama paketini hatta nasıl yaptığımı vereyim siz GitHub'ınıza ekleyiniz bu sayede kullanıcılar gözükmese de arka planda çalışacak.

macOS cihazımda Discord'a başarılı bir şekilde girebiliyorum fakat Roblox'a giremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Ben de Roblox'a giremiyorum.

Malesef herhangi bir hata mesajı bile vermiyor, normal bağlanıyor gibi gösterse de herhangi bir şekilde açılmıyor.

Güncelleme: Şimdi tekrar denedim ve herhangi bir sıkıntı yok. Port kaynaklı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Ya da sansür online gene yapacağını yapıyor.

çalışmıyor ne denersem deniyim. En iyisi vpn satın almak.

çalışmıyor ne denersem deniyim. En iyisi vpn satın almak.

Linuxda kullanmak isteyenler zapret de kullanabilir, kurulumu biraz zor yalnız onun için gerekirse rehber yapabilirim. Bir yıldır kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı.

Linuxda kullanmak isteyenler zapret de kullanabilir, kurulumu biraz zor yalnız onun için gerekirse rehber yapabilirim. Bir yıldır kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı.
Böyle bir rehber yapmanız Linux tabanlı işletim sistemi kullananlar için gerçekten çok faydalı olacaktır. Bir konuda alternatifin olması ve bu alternatifin de tarafınızca açıklanabilir, kolaylaştırılmış olması kullanıcılar açısından çoğu zaman daha iyi olacaktır. Rehber yaparsanız dört gözle bekliyor olacağım hocam.

Ek olarak Roblox'a giriş sağlayamayan arkadaşlar için bu duruma Roblox'un TLS-kontrol sistemi sebep olmaktadır. Bu, Roblox tarafından sağlanan ek bir bağlantı güvenlik tabakasıdır. SpoofDPI ana deposunda bu soruna ilişkin bir iyileştirme yapılmadığı sürece maalesef deneysel değişiklikler getirmem gibi bir durum söz konusu değil.

Normalde ülkemizde site engelleme iki yöntemle yapılıyor. Biri DPI (Derin Paket İnceleme) diğeri de DNS ancak mesela Türk Telekom'da hem DPI hem de DNS var iken SüperOnline ve türk.net'te bildiğim kadarıyla sadece DPI var.

Ayrıca bazı modemlerin ayarlarından DNS ayarlarını değiştirseniz bile DNS'i bypass etmiş olmayabiliyorsunuz, özellikle türk telekom modemlerinde gördüm ben bu olayı, bilgisayarın ayarlarından manuel ayarlamak ve DoH (DNS over HTTPS) kullanmak en mantıklısı olur.

Bypass yaparken de bazı kişiler bunun farkında olmayıp DPI'yı bypass etmelerine rağmen DNS'i değiştirmediklerinde roblox'a girmeye denediklerinde şu aşağıdaki tanıdık sayfaya yönlendiriliyorlar, ancak HTTPS olduğu için sistem sitenin ele geçirildiğini falan zannedip bağlanmayı önlüyor.
BTK'dakiler de zaten bunun olmasını istediği için siteyi "localhost.localdomain" olarak gösteriyor.
Sizin TLS kontrol sistemi dediğiniz galiba bu oluyor.

Ayrıca Technopat'ta biraz yeniyim rehber yazma ekranı nerden çıkıyor söylerseniz çok sevinirim.
İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…