Rehber MacOS ve Linux için GoodbyeDPI Alternatifi: SpoofDPI Turkiye

Çözümün DoH aktif edip DNS ile birlikte kullanmak olduğunu söylediniz, doğru anladım değil mi?

Rehber oluşturmak için internet araçları formundan bir konu başlatıp konu başlığına Rehber başlık parçasını eklemelisiniz. Üst kısımda olmalı.

DoH'a normalde gerek yok. Modem ayarlarından ayarlayınca bazen olmuyor o kadar. Windows ya da linux'un internet ayarlarından DNS kısmına 192.168.1.1 yerine 1.1.1.1 ya da 8.8.8.8 yapmanız yetiyor çoğu zaman. DoH tabii ki de güzel olur çünkü DNS normalde şifrelenmediği için herhangi dns sunucusuna bağlansanız bile BTK hangi sitenin ipsini istediğinizi görebiliyor engellemese de bunu kayıt altında tutabiliyorlar.

M1 MacBook kullanıyorum. SpoofDPI'ı nasıl tamamen devre dışı bırakabilirim?
Control-C yaptığımda aldığım çıktı şu şekilde:
Saving session...
Copying shared history...
Saving history...truncating history files...
Completed.
[İşlem tamamlandı]
Terminali kapattığımda ise devre dışı kalmıyor.

Düzenleme: Sanırım kapanmış. Türk Telekom altyapısı kullandığım için DNS kullansam bile Discord'a giremiyordum. SpoofDPI ile Discord'u güncelleyip giriş yaptıktan sonra kapattığımda sadece DNS ile girebiliyorum. Yine de bilmediğim bir durum varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
SpoofDPI açık kaldığı sürece cihazınızın bağlantısına etki eder, kapatırsanız çalışmayı durdurur ve sisteminizde yapılan tüm ayarlamaları geri çeker. Yine de emin olmanız adına cihazınızın Wifi ayarlarına girip “Proxies” bölümündeki “http“ ve “https” tiklerini -eğer işaretli ise- kaldırınız.

Hocam, MacBook M1 da çalıştıramıyorum(yeni Superonline'a geçtim). Yardım edebilecek var mı?

aslında uygulama açılıyor. yalnızca isp (kablonetten superonline)değiştirdiğim için işlev görmüyor. goodbyedpida da olduğu gibi superonline icin bir sürüm yayınlamayı düşünüyor musunuz? (böyle bir şey mümkün mü ondan da pek emin değilim.)

@renardozt spoofdpi ayarlarının güncel olduğuna emin misiniz? telefonumdan açtığım hotspot ile kullanınca sıkıntısız çalışıyor ama kablolu internette çalışmıyor.

mobil turkcell
kablolu isp turk telekom

Program bende çalışmıyor. Normal açıyorum ama discord yine de açılmıyor

Son düzenleme:
Bende Discord çalışıyor ama sadece Roblox ve Roblox Studio açılmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…