Çözüldü macOS X Catalina 10.15.7 eski versiyon uygulama nasıl çalıştırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MacHub

Picopat
Katılım
17 Temmuz 2022
Mesajlar
167
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
macOS X Catalina 10.15.7 eski versiyon uygulama nasıl çalıştırılır? Geliştiriciyle iletişime geçin sorunu) Windows uygulamaları nasıl çalıştırılır?
 
Windows uygulamalarını çalıştırmak için Bootcamp ile Windows 10 kurabilirsin veya sanal makine kurup aynı anda 2 işletim sistemini birden çalıştırabilirsin arka planda macOS ve önünde Windows 10 çalışır.
 
Cihazda Hackintosh varsa temiz kurulumla Windows 10'a geç. Bir tane Windows flash belleği oluştur sonra boot ekranını aç ve flash belleği seç kuruluma başla ya da osxinfoda kaosu etiketleyerek konu aç burada Hackintosh desteği o sitedeki kadar kapsamlı değil.
 
pc 12th gen oldugu ıcın malesef mac os üzerinde usb olusturunca diskki görmüyor kurulumda 80 gb ayırdım yapmam gereken intel rapid storage indirmek fakat malesef sonradan usb ye eklenmıyor neyse hocam bari oyunlar için ne yapabiliriz sıfırdan hackintosh ile kend,m, grafiğe verebilir miyim
 
Hocam Windows programlarını çalıştıracaksanız niye sadece macOS kalmasını istediniz? Sanal makine istediğiniz performansı vermeyebilir, eğer Windows'ta kullanmanız gereken bir program varsa EFI'nizi yedekleyin ve Windows'u boş bölüntüye tekrar kurun.

Bir de sizin bilgisayarınız 12. nesil değil ki, 10. nesil. USB oluşturunca diski görmüyordan kastınız Windows ISO'sunu yazdırdıysanız kullandığınız program ile alakalıdır, mesela BalenaEtcher ile Windows ISO'su yazdırdıysanız boot etmemesi normal.
 
Evet ancak hala güvenlik güncelleştirmeleri alıyor ve X86 uygulamaları çalıştırabiliyor arkadaşın da istediği bu değil mi?
Evet hocam cümlenizi yanlış anlamışım, arkadaşın çalıştırmak istediği programı bilmediğim için x86 ile ilgili bir problem mi yaşıyor bilmiyorum. Yaklaşık 5 konudur konu sahibi ile farklı sorunları çözmeye çalışıyoruz, farklı bir sorun yaşandığını görünce kafam karışıyor artık. Hangi programı açmaya çalışıyorsunuz? @MacHub
 

Yeni konular

Geri
Yukarı