MacOS'da olup Linux Mint'de olmayan seyler nelerdir?

Linux'ta var fakat Mint'te yok.

Bilgisayarınızın özellikleri destekliyorsa Hackintosh ile kurup gerçeği kadar olmasa da anlayabilirsiniz.

Ryzen 3 2200g 3.50GHZ 2x8GB 3000MHZ Memory hackintosh yeterli midir hocam denemek istiyorum alay konusu olmusum yukarida, tecrube etmek lazim... Hic olmadi bunun icin ayri konu acmaliyim.

MacOS bolumunde konu acin bence.

MacOS bölümünde konu açın yardımcı olalım.

Konuyu actim yardimlarinizi bekliyorum simdiden cok tesekkurler.

App Store, stabilite, kapalı kaynak olması.
Bir uygulama mağazası Linux Mint'te de var, stabilite de var. Ubuntu LTS'i taban alıyor zaten.

Apple'da edit, tasarım ve kodlama uygulamaları yüksek performans ile çalışır. Linux'ta Adobe uygulamaları yok.
Linux'ta da yüksek performansla çalışır, uygulamanın desteklenip desteklenmemesi tek fark.

En önemli olan şeyler, stabillik ve akıcılık.
Linux Mint'in akıcı olmayan sistem görmedim. Stabilliği üstteki mesajlarda açıkladım zaten.

MacBook'a Linux kurana abdal derim açıkçası. Bilge olan abdal ama.
Neden biri MacBook'un güzel donanımını alıp GNU/Linux kurarak iyileştirmesin?

Son düzenleme:
ARM desteği en iyi olan işletim sistemi Linux idir.
Apple cihazları dışındaki ARM cihazların tamamında Linux kullanıyor.

Yıllardır çoğu dağıtımın ARM desteği var.
ARM desteği olmasa bile çoğu yazılım açık kaynak olduğu için istediğiniz mimariye derleyebilirsiniz.

Evimdeki ARM kullanan 6 cihazın 6'sı da Linux çekirdeği kullanıyor.

Apple ekosistemi. Telefonun iPhone ise çok kullanışlı oluyor. Dosya aktarımı, bulut eşitlemesi vs. MacBook Apple ekosistemi ve malzeme kalitesinden dolayı kullanılıyor. Swift ile uygulama geliştirecekler de kullanıyor. Diğer önemli olgu pil ömrü, hangi laptop’un 10 saat pil ömrüne sahip olduğunu gördünüz? Linux kuracağım MacBook ayarında olsun diyorsan ThinkPad öneririm.

Biliyorum. Arkadaş macOS'te bulunup Linux Mint'te bulunmayan şeyleri sormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…