Ryzen 3 2200g 3.50GHZ 2x8GB 3000MHZ Memory hackintosh yeterli midir hocam denemek istiyorum alay konusu olmusum yukarida, tecrube etmek lazim... Hic olmadi bunun icin ayri konu acmaliyim.
Ryzen 3 2200g 3.50GHZ 2x8GB 3000MHZ Memory hackintosh yeterli midir hocam denemek istiyorum alay konusu olmusum yukarida, tecrube etmek lazim... Hic olmadi bunun icin ayri konu acmaliyim.
Hackintosh nasil kurulur? Eksileri var mi? Uzun suredir Linux kullanicisiydim merakimi gidermek ve macOS hakkinda Apple cihazi satin almadan genel gorus sahibi olmak icin sayin eenneess0'in tavsiyesi uzerine Hackintosh kurmak istiyorum. Herhangi Apple makinem yok devamli Hackintosh kullanimi...
www.technopat.net
Konuyu actim yardimlarinizi bekliyorum simdiden cok tesekkurler.
Apple ekosistemi. Telefonun iPhone ise çok kullanışlı oluyor. Dosya aktarımı, bulut eşitlemesi vs. MacBook Apple ekosistemi ve malzeme kalitesinden dolayı kullanılıyor. Swift ile uygulama geliştirecekler de kullanıyor. Diğer önemli olgu pil ömrü, hangi laptop’un 10 saat pil ömrüne sahip olduğunu gördünüz? Linux kuracağım MacBook ayarında olsun diyorsan ThinkPad öneririm.