Ben bizzat MacOS'u kullandığım için stabil demiştim, HDD'de olmasına rağmen. Linux'u da HDD'de kullanmıştım ama macOS kadar akıcı gelmemişti.
Hocam gerçekten hiç hissetmiyorummacOS Gnome masaustunu kullaniyor, hep mi stabil? Gnome masaustleri hep bi hantaldir, hic mi hantallik hissetmiyorsunuz?
macOS GNOME mi kullaniyor?macOS Gnome masaustunu kullaniyor, hep mi stabil? Gnome masaustleri hep bi hantaldir, hic mi hantallik hissetmiyorsunuz?
macOS GNOME mi kullaniyor?
Hocam gerçekten hiç hissetmiyorum, sadece HDD'den dolayı gecikmeler olabiliyor. Bir gün SSD'ye kurup bakacağım birde.
Gnome ile MacOS'un alakası yok.macOS Gnome masaustunu kullaniyor, hep mi stabil?
Stabilite MacOS'ta var ama Linux'ta yok mu?Aklınızı kaçırmışsınız.
MacOS'ta olup Linux'ta olmayan pek bir şey sayamam ama Linux'ta olup MacOS'ta olmayan tonla şey sayabilirim.
İşin içine Mac girince kullanım amacı ön plana çıkıyor, bu yüzden de kararı siz vermelisiniz.
Gnome ile MacOS'un alakası yok.
Linux'ta yok demedim, Linux'ta akıcı fakat bana macOS çok daha akıcı geliyor.Stabilite MacOS'ta var ama Linux'ta yok mu?Aklınızı kaçırmışsınız.
Hocam Linux zaten stabil ve akıcı ama ben macOS'un daha stabil ve akıcı olduğunu düşünüyorum.Dogrudur bir ara denemek lazim bakalim anlatildigi kadar var mi. Fakat Linux'dan sasacagimi dusunmuyorum...
ARM desteği.![]()
Masaustu ortami degil de kendileri yaziyorlar hocam, Apple cogu sirket gibi sembolik acik kaynak projeler yurutuyor. UNIX-Like oldugundan terminalde fazla yabancilik cekmezsiniz Windows'tan farki bu olacaktir. Linux kullanacaksaniz daha az paraya daha fazla donanimli bir laptop alir Linux kurarsiniz.Inan bana Apple ile uzaktan yakindan alakam yok. Nasil bir isletim sistemi oldugu hakkinda hic bir bilgim yok. Gorseli tipki GNOME ortami gibi. Gnome olmasa bile o tarz masa ustu ortamlari bostayken cok memory kullanir.
Dogrudur bir ara denemek lazim bakalim anlatildigi kadar var mi. Fakat Linux'dan sasacagimi dusunmuyorum...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.