Mad 60HE alınır mı?

Bütçe
2000

Turkcell3806

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba şu an G213 kullanıyorum ve özellikle hissettiğim 'v' tusu arada bir adamakıllı basmıyor. Space de aynı sekil yandan basınca yamuluyor, kaba kuvvet gerektiriyor. Hatta bunu yazarkende v tusu ile sıkıntı yasadım, çok yer kaplıyor. Ee elimde 2300 TL var, Ulugames'de MAD60 HE 1994 TL, sizce alınır mı? RGB'leri nasıl genel olarak kaliteli mi ve bu fiyat bandında ne alınabilir? Aslında %75 80 gibi klavyeler daha çok hoşuma gidiyor ama bu fiyata var mı bilmem. Önerileriniz önemli, teşekkür ederim.

Merhaba şu an G213 kullanıyorum ve özellikle hissettiğim 'v' tusu arada bir adamakıllı basmıyor. Space de aynı sekil yandan basınca yamuluyor, kaba kuvvet gerektiriyor. Hatta bunu yazarkende v tusu ile sıkıntı yasadım, çok yer kaplıyor. Ee elimde 2300 TL var, Ulugames'de mad60 he 1994 TL, sizce alınır mı? RGB'leri nasıl genel olarak kaliteli mi ve bu fiyat bandında ne alınabilir? Aslında %75 80 gibi klavyeler daha çok hoşuma gidiyor ama bu fiyata var mı bilmem. Önerileriniz önemli, teşekkür ederim.

Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mavi Fiyatları ve Özellikleri bu daha iyi olur manyetik şart mı?

Merhaba şu an G213 kullanıyorum ve özellikle hissettiğim 'v' tusu arada bir adamakıllı basmıyor. Space de aynı sekil yandan basınca yamuluyor, kaba kuvvet gerektiriyor. Hatta bunu yazarkende v tusu ile sıkıntı yasadım, çok yer kaplıyor. Ee elimde 2300 TL var, Ulugames'de MAD60 HE 1994 TL, sizce alınır mı? RGB'leri nasıl genel olarak kaliteli mi ve bu fiyat bandında ne alınabilir? Aslında %75 80 gibi klavyeler daha çok hoşuma gidiyor ama bu fiyata var mı bilmem. Önerileriniz önemli, teşekkür ederim.
Bana kalırsa win60he veya win68he tercih edin derim,ABS plastik yerine PBT plastik kullanıyorlar.
Eğer kronik sorunu varsa diğer arkadaşlar yazsın,ben rastlamadım.

ya da direkt ace60pro veya fun60pro alabilirsiniz 2000tl gibi fiyatlara onlar daha kaliteli

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı