Mad 68he vs mad60he

Bütçe
2500

lucifer3131

Centipat
Daha fazla  
Şu an klavyeye çok ihtiyacım var ve ulu Games adında bir yerde mad68he ve mad60he klavyesini buldum. Zaten çok istediğim bir klavyeydi ama hiçbir yerde bulamıyordum. Mad68he mi almalıyım yoksa mad60he mi? Aralarında 200 lira bir fark var, bu paraya değer mi? Nasıl farklar oluşur? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an klavyeye çok ihtiyacım var ve ulu Games adında bir yerde mad68he ve mad60he klavyesini buldum. Zaten çok istediğim bir klavyeydi ama hiçbir yerde bulamıyordum. Mad68he mi almalıyım yoksa mad60he mi? Aralarında 200 lira bir fark var, bu paraya değer mi? Nasıl farklar oluşur? Şimdiden teşekkürler.

Tek fark yön ve diğer birkaç tuş gibi duruyor.

Sitenin desteğine sordum ve önspariş olduğunu sipariş edilen ürünlerin kargoya verilmesinin 24 ocağı bulabileceğini söylediler. Beklenilen süreye değer bence gayet güzel klavye 200 lira için kendini derde sokma pahalı olanı al bence.

Bende aynı yerden Madlions Mad68 rgb beyaz aldım. Kullanıyorum memnunun tavsiye ederim. Yön tuşları ve onun üstündeki del duşu falan yok Mad60 modelinde. Başka farkları olmaması lazım diğer özellikleri falan aynı.

Bu custom klavye işi raconu çok bozdu. 1 haftadır ne alıcam bir türlü karar veremedim bende. İşin kötü yanı istediğim bir iki model var onlarda ülkemizde yok. Yd sipariş işi de zaten yaş..
Aula 75le alarak kararsızlıkdan kurtuldum. Şahane bi klavyeymiş gerçekten. Sesine aşık etti

Technopat Haberler

Geri
Yukarı