MAD68 HE alınır mı?

Açıkçası ben yine de Akko alınması taraftarıyım, switchlerinin hissiyatı çok hoş benim için.

Maalesef şu dönemde öyle oluyor, indirim kovalamak iyi bir fikir olabilir.

Pek fark var mıdır ses konusunda? Çünkü tam istediği klavye arkadaşımın, tasarımı muazzam. Dış kasası mavi olduğu için sevmedi pek Aula daha güzel geldi sanırım ona. Aralarında ki fark sadece ses ise alalım hocam bunu ne diyorsunuz? Bir de yellow switch miydi yoksa Green miydi bunlar?

Eğer biliyorsanız M3'ün mcusu ve switchleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

M3s Pro'yu biliyorum hocam. Nordic 52 bir şey kullanıyordu. Sensörü de paw 3395. 500 mAh bataryası var. Blue Shell pink dot switch kullanıyor diye biliyorum.

Bana kalırsa tek kötü yanı switchleri gibi geldi.

M3s Pro'yu biliyorum hocam. Nordic 52 bir şey kullanıyordu. Sensörü de paw 3395. 500 mAh bataryası var. Blue Shell pink dot switch kullanıyor diye biliyorum.

Sizin içinde bir konu buldum. Kennisgeving voor omleiding

Pek fark var mıdır ses konusunda? Çünkü tam istediği klavye arkadaşımın, tasarımı muazzam. Dış kasası mavi olduğu için sevmedi pek Aula daha güzel geldi sanırım ona. Aralarında ki fark sadece ses ise alalım hocam bunu ne diyorsunuz? Bir de yellow switch miydi yoksa Green miydi bunlar?

Attığım siyah olanı gösterdiniz mi? Cream yellow V3 Pro switchler birçok switchten daha kalitelidir.

Sizin içinde bir konu buldum. Kennisgeving voor omleiding

M3s Pro ile model olarak dikkate değer bir fark olduğunu düşünüyorum, bence m3'ün VXE r1'den çok da farklı değildir iç bileşenleri.

Kailh GM 8.0 mevcut ise M3 daha iyi bir tercih olacaktır fakat diğer bileşenleri bilemiyorum maalesef.

Attığım siyah olanı gösterdiniz mi? Cream yellow V3 Pro switchler birçok switchten daha kalitelidir.

M3s Pro ile model olarak dikkate değer bir fark olduğunu düşünüyorum, bence m3'ün VXE r1'den çok da farklı değildir iç bileşenleri.

Kailh GM 8.0 mevcut ise M3 daha iyi bir tercih olacaktır fakat diğer bileşenleri bilemiyorum maalesef.
Cream Yellow V3 diye hatırlıyorum hocam Pro bu modelde yoktu sanırım.

F87'nin switchlerinin sesi hoşumuza gitti ve tasarımı da baya güzel fakat sizde yellow öneriyorsunuz arada kaldık. Tasarımı pek hoşumuza gitmedi Akko'nun. Switchler'in kalite farkı fazla mıdır ?

Hocam sizi buldum xD @enzyyx

Dosya Ekleri

• 1740690360813.png
    1740690360813.png
    41,2 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Cream yellow V3 diye hatırlıyorum hocam Pro bu modelde yoktu sanırım.

Bakabilirsiniz, Pro versiyonu bulunuyor.

F87'nin switchlerinin sesi hoşumuza gitti ve tasarımı da bayağı güzel fakat sizde yellow öneriyorsunuz arada kaldık. Tasarımı pek hoşumuza gitmedi Akko'nun. Switchler'in kalite farkı fazla mıdır?

Bana kalırsa bayağı fark var, sesindeki tokluk ve Akko'nun kendi klavye tasarımı sayesinde klavyelerine çok güzel bir ses dizaynı sağlamışlar.

Hocam sizi buldum xD @enzyyx

Hiç beklemiyordum, komik bir gelişme oldu hocam😅

Tasarım konusunda Aula bizi yanına çekti hocam. Şu switch'e güzel diyin sipariş geçelim hocam lütfeen :D

Bu videoyu izledim az önce kutu içeriği böyle mi hocam Akko'nun? Ve Rusça karakterler var gibi klavyede?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rusça olmasının sebebi satış bölgesiyle alakalı, EMEA versiyonunda muhtemelen böyle bir şey yoktur. Kutu içeriği ile alakalı bir fikrim yok maalesef fakat yedek switch vermelerini beklerim Akko gibi bir firmadan.

Graywood switchler hakkında pek bir fikrim yok maalesef hocam, markayı F75'te kullanılan v3'lerden aşağı yukarı tanıyorum. Basım hissiyatı pek yumuşak değildi ve yay sesi az da olsun vardı.
Anladım bu yay sesi dediğiniz olay switch'den kaynaklı gelir değil mi ? Eğer sevmezse ileride switch değiştirebilir sanırım Hot Swap bir klavye olduğundan.

Böyle bir özellik tablosu buldum sanırım. Anlarsanız bir bakın hocam burada yazıyor.

1740691362052.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı