Hocam bu mouse un mcu su hakkında bilginiz var mı?
Markası panchip, kalanını bilmiyorum maalesef.
8KHz için gayet yeterli bir mcu kullanılmış, takılma veya benzeri sorunlar yaşanmıyor.
Hocam bu mouse un mcu su hakkında bilginiz var mı?
Baya baktım hocam mesela gaming gen de harcama da 1500 e 500 tl verdiği yazıyordu fakat dediğiniz gibi emin olamıyorum bende.%10 kesin gelir ama 500 den emin değilim ilk defa görüyorum o kampanyayı. Yanlış bilgi vermek istemem biraz daha araştırın derim. En kolayı uygulamada canlı destek vardı ordan sorabilirsiniz, tabi bu saatte açık mıdır bilmem. Ayrıca 300 tl cashbackte gaming gen gözükmemesine rağmen aldığını söyleyenler vardı, onu da bir canlı desteğe sorun derim.
Hocam en iyisi çalışma saatleri içinde canlı desteğe sorup emin olun.Baya baktım hocam mesela gaming gen de harcama da 1500 e 500 tl verdiği yazıyordu fakat dediğiniz gibi emin olamıyorum bende.
Fiyatı artar diye kuşkulandım o yüzden alacağım sanırım.Hocam en iyisi çalışma saatleri içinde canlı desteğe sorup emin olun.
Fiyatı artar diye kuşkulandım o yüzden alacağım sanırım.
Konu çok karıştı sizde haklısınızHocam bana güven VGN al.
Konu çok karıştı sizde haklısınızdd hocam Mouse'dan bahsediyorduk.
Evet alacağız yazmamışım baya kafam karıştıFareyi arkadaşın için sormuyor muydun.
Evet alacağız yazmamışım bayağı kafam karıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.