Yukarısı 0.72 gibi kullaniom assagidaki 2.0mm olarak kullaniom tüm tuşlar için snap keyde a ve d var sürekli açık.CS2 için hangi ayarı kullanmalıyım? Rapid trigger özelliği için aldım, en iyi ayarlar nasıl olmalı?
0.1 yapınca dokunmatik gibi oluyor fazla birazCS2 için hangi ayarı kullanmalıyım? Rapid trigger özelliği için aldım, en iyi ayarlar nasıl olmalı?
" ve é simgeleri için FN+ESC'ye basılıyor genelde. Ayrıca 0,1 veya 0,2 mm gerçekten çok hassas hocam. Ben şahsen tavsiye etmiyorum çünkü hatalı basıma çok sebebiyet verebilir.
Ben anlamadım onun ne işe yaradığını, 0,1 yapıyorum test ediyorum 2 yapıyorum test ediyorum aynı değişen bir şey yok. Kaç yapmalıyım? Bir de 1 2 el CS attım da klavyenin avantajını görmem için A ve D ile peek atarken bastığım tuşun tersine basarak mı durmam lazım mesela D ile peek atıyorum a ya basıp mı durmalıyım yoksa D'yi bırakınca da bir anda durması lazım mı çünkü ben önceki mekanik klavyem ile arasında pek fark göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.