Maden suyu tier list

Sıralamanızı neye göre belirlediniz?
Zevkime göre desem tatmin olur musunuz? Daha açıklayıcı olmak gerekirse ilk önceliğim ben sert maden suyu seviyorum ve beypazarının sertliği benim için mükemmel. Öte yandan mineral zenginliği açısından da bir sıralama yaptım. Eskipazar Beypazarı'ndan daha zengin minerale sahip ama tad olarak daha iyi değil benim için. Bu arada bugün Uludağ premium denedim de tadı berbat. Bir de 9.5 TL'ye aldım.

Ben full Kızılay içiyorum. Geçen Uludağ mı ne aldık garip geldi zorla içtim.
Kızılay içenin kendine saygısı yoktur. Para verseler içmem.

Herkesin zevki aynı mı? Hayır. Beypazarı içenin de kendine saygısı yoktur desem bu bir gerçeği ifade etmez.
Evet, haklısınız. Aslında o söylediğim de benim görüşümdü. Ama zevkimden bağımsız olarak gurman edasıyla değerlendirmek gerekirse Kızılay'ı maden suyu diye içenin damak zevkini bırakın damağı bile yoktur.

Uludağı tattınız mı bilmiyorum ama o da iyi bence. İyi gazı vardı.
Tattım ve hatırlamıyorum. Demek ki hatırlamaya değer bir tadı yoktu benim için.

1-perrier
2- san pellegrino

Üstüne tanımam.
Bütçem el verirse yurtdışına da açılıcam inşallah. Beypazarı'nı devirebilecek bir babayiğit çıkar mı merak ediyorum cidden. Aslında yabancıların bu işi bizden daha iyi yapıyor olmaları muhtemel. Onlar "tonic water" adıyla maden suyunu normal su gibi tüketiyorlar. Bizim ülkede de maden suyunun zararlı olduğunu bile söyleyenler var.

Perrier denemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…