Madencilik yaparken onboard GPU ile oyun oynamak

Beyler benim de bir sorunum var PC de şu an 2 adet 3070 bir adette 1650 Super var 2 kartı sadece mining için kullanıyorum 1650 Super ise sadece oyun oynamak için kullanmak istiyorum 1650 Super'i miningin dışında nasıl tutabilirim hangi ayarı yapmam lazım?

Miner yazilimi acikken oyun oynamayi denedim, evet cok fazla sorun olmuyor. Kazim gucu 28den 24-25'e falan dusuyor en fazla. Tamamen kapatmaktan iyidir tabii :) Ama yine de onboard ile oyun oynarsam ekran kartini tam anlamiyla 7/24 kazim icin kullanabilicegimi dusunuyorum. O yuzden hala tam olarak bi cozum ariyorum mumkunse arkadaslar :)

Miner yazilimi acikken oyun oynamayi denedim, evet cok fazla sorun olmuyor. Kazim gucu 28den 24-25'e falan dusuyor en fazla. Tamamen kapatmaktan iyidir tabii :) Ama yine de onboard ile oyun oynarsam ekran kartini tam anlamiyla 7/24 kazim icin kullanabilicegimi dusunuyorum. O yuzden hala tam olarak bi cozum ariyorum mumkunse arkadaslar :)
Dostum merhaba, bildiğim kadarıyla harici ekran kartı sisteme takılıyken, dahili kart üzerinden görüntü alabilmen mümkün değil. Şöyle ki sistem üzerinden Nvidia ya da Amd kartın ne ise onun sürücüsünü devre dışı bırakıp onboard üzerinden alman gerekiyor görüntüyü. Bu da senin kartını, kazım programının görmemesi demek.
Bildiğimi paylaştım alternatif çözümü yok diye biliyorum.

Dostum merhaba, bildiğim kadarıyla harici ekran kartı sisteme takılıyken, dahili kart üzerinden görüntü alabilmen mümkün değil. Şöyle ki sistem üzerinden Nvidia ya da Amd kartın ne ise onun sürücüsünü devre dışı bırakıp onboard üzerinden alman gerekiyor görüntüyü. Bu da senin kartını, kazım programının görmemesi demek.
Bildiğimi paylaştım alternatif çözümü yok diye biliyorum.
Bi kac arastirma ve biraz da bios'u kurcalayarak dahili ekran kartindan goruntu aldim. Ama oyundayken hala mining performansi 24-25'lere dusuyor.

Ekran kartlarinin calismalarini ayiramadim, hangi program-yazilim hangi ekran kartinda calisicak bunun tercihini de yapabilseydim cozucektim aslinda isi :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı