Madlions Mad 68HE alınır mı?

No light almiyacagim siyah RGB alacağım ona belki kendime de beyazını alabilirim 8khz miş onlar

Ayrıca, aliexpressten Epomaker Store üzerinden alırsanız büyük ihtimalle RGB 8KHz versiyonu geliyor.

Bende böyle oldu, RGB fotoğrafını bırakabilirim isteyen biri olursa.

No light almayacağım siyah RGB alacağım ona belki kendime de beyazını alabilirim 8KHz miş onlar.

Aradaki 600 TL farka değer mi bilmiyorum fakat hayırlı olsun.

Madlionsu diyorsunuz değil mi

RGB aydınlatması bu şekilde, kendim profillerden seçtim fakat her renge bürünebiliyor ve tuş tuş ayarlayabiliyorsunuz.

AK680 Max'tan bahsettim, AliExpress'teki RGB geliyor.
Haa anladim bu fotoda ona ait değil mi hocam temuda da satılıyordu o RGB gelmiyor mu

Madlions tüm Mad modelleri 8000hz oldu güncellemeden sonra yanlışınız var. Doğrudan ak680 kullanmadım ama Madlions un malzeme kalitesi bence yabana atılacak seviyede değil benim beklediğimden iyi geldi denediğim diğer bir çok klavyeden iyi.

Bahsettiğimiz mesafe 0.02mm 20 mikron yani ortalama bir saç telinin yarısı kalınlığından bahsediyorsunuz. Hatta 0.01mm yani 10 mikron kalınlığından bahsediyorsunuz. Ve bunun hiçbir mantığı yok bol bol rastgele tuş vuruşları demek. Bu arada siz hangi klavyeyi kullanıyorsunuz.

Haa anladim bu fotoda ona ait değil mi hocam Temu'da da satılıyordu o RGB gelmiyor mu?

O RGB değil, düz standard versiyonu. Evet, fotoğraf AK680 Max'ın.

Ajazz AK680 Max kullanıyorum, daha öncesinde de Rapid trigger bir keypad kullanıyordum ve yine 0.01mm trigger kullanıyordum, release u çok düşürmedikçe rastgele basacak bir şey değil.

Ayrıca, saç teliniz 50-100 mikron arasıdır, yani dediğiniz kadar küçük değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…