Madlions Mad 68HE alınır mı?

Trigger travel: 0.10mm RT: 0.02 (her ikiside) dead zone : 0 (her ikiside) false touch mode : açık ve kapalı denedim bir sıkıntı görünmüyor. Her tuşa tek tek bastım problem yok. Ama @enzyyx in dediği gibi evet nefes alıp verecek kadarda hassas değil çok hızlı oldu gibi hissettiriyor.
Edit: Ayarları yaptıktan sonra test etmeden önce talimatlara uygun kalibrasyon yaptım.

Trigger travel: 0.10mm RT: 0.02 (her ikiside) dead zone : 0 (her ikiside) false touch mode : açık ve kapalı denedim bir sıkıntı görünmüyor. Her tuşa tek tek bastım problem yok. Ama @enzyyx in dediği gibi evet nefes alıp verecek kadarda hassas değil çok hızlı oldu gibi hissettiriyor.
Çok hızlı olduğu icin oynanacak gibi değil diosunuz yani iyi ya stabilse sorun yok alabilirim beyazı

Tuş hassasiyetleri kaçta peki o sırada.

0.15 ve 0.10 dediğim gibi, release ayarını çok düşürmezseniz problem olmaz, 0.01 yaparsanız kendi kendine basmaya başlar diye düşünüyorum açıkçası, denemedim.

Çok hızlı olduğu icin oynanacak gibi değil diosunuz yani iyi ya stabilse sorun yok alabilirim beyazı.

Bence Ajazz AK680 Max alın hocam, Wooting klonu olduğu için mad60he güvenilir değil bana kalırsa.

0.15 ve 0.10 dediğim gibi, release ayarını çok düşürmezseniz problem olmaz, 0.01 yaparsanız kendi kendine basmaya başlar diye düşünüyorum açıkçası, denemedim.

Bence Ajazz AK680 Max alın hocam, Wooting klonu olduğu için mad60he güvenilir değil bana kalırsa.
Neden güvenilir değil ki hocam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1:30a bakabilirsiniz ses testi için.

Neden güvenilir değil ki hocam.

Markayı daha önce duymadık ve klavyeleri yeni, uzun vadede ne problem çıkar bilmiyoruz. Dahası, tasarım olarak 160 dolar bandında olan Wooting 60HE'yi kopyalamışlar, aynı şekilde arayüz olarak da driveri olan Wootility'i. Ben olsam güvenmezdim açıkçası, tamamen plastik kasası ve switch plateu güven vermiyor.

Çok hızlı olduğu icin oynanacak gibi değil diosunuz yani iyi ya stabilse sorun yok alabilirim beyazı
Oynayabilen oynar eliniz diğer tuşlara çok temas etmeden basabiliyorsanız sorun yok. Ben günlük hayatımda sürekli farklı klavyeler (çoğunlukla laptop) kullandığım için alışkın değilim, bana uygun değil bu ayarlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Markayı daha önce duymadık ve klavyeleri yeni, uzun vadede ne problem çıkar bilmiyoruz. Dahası, tasarım olarak 160 dolar bandında olan Wooting 60HE'yi kopyalamışlar, aynı şekilde arayüz olarak da driveri olan Wootility'i. Ben olsam güvenmezdim açıkçası, tamamen plastik kasası ve switch plateu güven vermiyor.

Bende baktım Temuda satılan ucuz versiyonun özellikleri farklı onu kastediyorsanız. 1000Hz falan farklı klavye kısaca.

Ya bende dareu Ek 75 RT varda onda da yazılımsal sorun var kardeşime alacağım ondan bakıyorum

Oynayabilen oynar eliniz diğer tuşlara çok temas etmeden basabiliyorsanız sorun yok. Ben günlük hayatımda sürekli farklı klavyeler (çoğunlukla laptop) kullandığım için alışkın değilim, bana uygun değil bu ayarlar.

Bende baktım Temu'da satılan ucuz versiyonun özellikleri farklı onu kastediyorsanız. 1000Hz falan farklı klavye kısaca.

Farkındayım fakat mad60He'nin no light versiyonu da 1000Hz ve aşağı yukarı aynı özelliklerde. Ayrıca, aliexpressten Epomaker Store üzerinden alırsanız büyük ihtimalle RGB 8KHz versiyonu geliyor. Ajazz AK680 Max'ın 1000Hz versiyonu materyal kalitesi olarak mad60he no lightten iyi hocam.

Ya bende Dareu ek 75 RT var da onda da yazılımsal sorun var kardeşime alacağım ondan bakıyorum.

Bu klavyede problem olmaz diye düşünüyorum açıkçası, yazılımda bir bug görmedim fakat arayüzü biraz garip, biraz bakınmakla anlaşılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı