Madlions Mad 68HE alınır mı?

Farkındayım fakat mad60He'nin no light versiyonu da 1000Hz ve aşağı yukarı aynı özelliklerde. Ayrıca, aliexpressten Epomaker Store üzerinden alırsanız büyük ihtimalle RGB 8KHz versiyonu geliyor. Ajazz AK680 Max'ın 1000Hz versiyonu materyal kalitesi olarak mad60he no lightten iyi hocam.
No light almiyacagim siyah RGB alacağım ona belki kendime de beyazını alabilirim 8khz miş onlar

Ayrıca, aliexpressten Epomaker Store üzerinden alırsanız büyük ihtimalle RGB 8KHz versiyonu geliyor.

Bende böyle oldu, RGB fotoğrafını bırakabilirim isteyen biri olursa.

No light almayacağım siyah RGB alacağım ona belki kendime de beyazını alabilirim 8KHz miş onlar.

Aradaki 600 TL farka değer mi bilmiyorum fakat hayırlı olsun.

Farkındayım fakat mad60He'nin no light versiyonu da 1000Hz ve aşağı yukarı aynı özelliklerde. Ayrıca, aliexpressten Epomaker Store üzerinden alırsanız büyük ihtimalle RGB 8KHz versiyonu geliyor. Ajazz AK680 Max'ın 1000Hz versiyonu materyal kalitesi olarak mad60he no lightten iyi hocam.

Bu klavyede problem olmaz diye düşünüyorum açıkçası, yazılımda bir bug görmedim fakat arayüzü biraz garip, biraz bakınmakla anlaşılabilir.
Madlionsu diyorsunuz değil mi

RGB aydınlatması bu şekilde, kendim profillerden seçtim fakat her renge bürünebiliyor ve tuş tuş ayarlayabiliyorsunuz.

Madlionsu diyorsunuz değil mi?

AK680 Max'tan bahsettim, AliExpress'teki RGB geliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250111_231433.jpg
    IMG_20250111_231433.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 83

Bu klavyede problem olmaz diye düşünüyorum açıkçası, yazılımda bir bug görmedim fakat arayüzü biraz garip, biraz bakınmakla anlaşılabilir.
Madlions tüm Mad modelleri 8000hz oldu güncellemeden sonra yanlışınız var. Doğrudan ak680 kullanmadım ama Madlions un malzeme kalitesi bence yabana atılacak seviyede değil benim beklediğimden iyi geldi denediğim diğer bir çok klavyeden iyi.

Nefes alıp verme ile yaklaşık 45 gram dirençli bir yay ve 1 gramlık keycapı ittiremezsiniz. Wooting'in 0.1mm destekleme sebebi ise bu işte stabiliteye önem vermeleri. İsteseler 0.05mm ve civarı da getirirler fakat stabil olmaz, kullanıcılar şikayet eder. Şu an klavyemi 0.01mm Rapid trigger + 0.05mm release ayarıyla kullanıyorum ve dediğiniz gibi bir olay yok, elbette release düşürmedikçe stabil olmaz fakat kullanılamaz da değil.

Evet o, fakat kullanmanızı önermem çünkü stabil değil, 0.15mm trigger 0.10mm release iyidir hocam, stabil bana kalırsa.
Bahsettiğimiz mesafe 0.02mm 20 mikron yani ortalama bir saç telinin yarısı kalınlığından bahsediyorsunuz. Hatta 0.01mm yani 10 mikron kalınlığından bahsediyorsunuz. Ve bunun hiçbir mantığı yok bol bol rastgele tuş vuruşları demek. Bu arada siz hangi klavyeyi kullanıyorsunuz.

Haa anladim bu fotoda ona ait değil mi hocam Temu'da da satılıyordu o RGB gelmiyor mu?

O RGB değil, düz standard versiyonu. Evet, fotoğraf AK680 Max'ın.

Bahsettiğimiz mesafe 0.02mm 20 mikron yani ortalama bir saç telinin yarısı kalınlığından bahsediyorsunuz. Hatta 0.01mm yani 10 mikron kalınlığından bahsediyorsunuz. Ve bunun hiçbir mantığı yok bol bol rastgele tuş vuruşları demek. Bu arada siz hangi klavyeyi kullanıyorsunuz.

Ajazz AK680 Max kullanıyorum, daha öncesinde de Rapid trigger bir keypad kullanıyordum ve yine 0.01mm trigger kullanıyordum, release u çok düşürmedikçe rastgele basacak bir şey değil.

Ayrıca, saç teliniz 50-100 mikron arasıdır, yani dediğiniz kadar küçük değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı