Madlions MAD68 vs MCHOSE Ace68

Aldınız mı bende almayı düşünüyorum 5 kişi g75 al diyorsa 1 2 kişi ace 68 diyor anlamadım fark ne bunlar arasında.
Aldım hocam çok iyi bi klavye. Ace 68 manyetik switchli g75 ise mekanik switchli. Eğer rekabetçi oyunlar oynarım diyosan manyetik switch düşünebilirsin, hall effect, rapid trigger gibi özellikleri var. Ama aynı zamanda yazım hissiyatı mekanikler kadar tatmin edici değil, yani hep öyle gördüm redditten fln. Bu polling rate kısmına gelirsek ace68 8000hz, g75 ise 1000hz desteği var. Ama öyle aşırı fark edilecek fark var mıdır, rekabetçi oyunlar oynamıyorsan bi farkını hissetmezsin. Bunların dışında da malzeme kalitesi, keycap kalitesi, tuş dizilimi, boyut, kablolu/kablosuz modlar gibi farklar var. Mesela ace68'de boyalı abs keycap olması lazım, g75'te ise double-shot pbt keycap var. Kısacası rekabetçi oyunlar oynuyorsan ace68 gibi manyetik bi klavye düşünebilirsin ama onun dışında kesinlikle g75 öneririm. İstersen klavyenin fotoğrafını ve sesini atabilirim.

Aldım hocam çok iyi bi klavye. Ace 68 manyetik switchli g75 ise mekanik switchli. Eğer rekabetçi oyunlar oynarım diyosan manyetik switch düşünebilirsin, hall effect, rapid trigger gibi özellikleri var. Ama aynı zamanda yazım hissiyatı mekanikler kadar tatmin edici değil, yani hep öyle gördüm redditten fln. Bu polling rate kısmına gelirsek ace68 8000hz, g75 ise 1000hz desteği var. Ama öyle aşırı fark edilecek fark var mıdır, rekabetçi oyunlar oynamıyorsan bi farkını hissetmezsin. Bunların dışında da malzeme kalitesi, keycap kalitesi, tuş dizilimi, boyut, kablolu/kablosuz modlar gibi farklar var. Mesela ace68'de boyalı abs keycap olması lazım, g75'te ise double-shot pbt keycap var. Kısacası rekabetçi oyunlar oynuyorsan ace68 gibi manyetik bi klavye düşünebilirsin ama onun dışında kesinlikle g75 öneririm. İstersen klavyenin fotoğrafını ve sesini atabilirim.
Hocam ace de birde F tuşları yok 1 den 12 ye kadar olan insert delete de yok.O yüzden g75 taraftarıyım.Rekabetçi oyunlar oynarım.Çok mu gecikme oluyor oluyorsa kablo ile kullanınca gecikme gidiyor mu ? Sesini atarsan güzel olur.Hissiyat olarak neden g75 dedin ben sesleri dinledim bana aynı geldi ikisinin sesi de yada yanlış video açtım.Genel olarak hikayeli oyunlar filan oynuyorum ama Rekabetçi de oynarım.Tam karar veremiyorum o yüzden.

Hocam ses konusunda redditte bir iki kişiden görmüştüm o dediğimi, yani manyetiklerin hissiyatı ile ilgili net bi fikrim yok. Hikayeli oyunlar oynuyorsanız g75 güzel bir seçim olur. Dediğiniz gibi ace68'de g75'ten daha az tuş var. o %68 g75 ise %75 klavye. Bu arada ikisi de ingilizce, yani türkçe karakterler yok biliyorsunuzdur. Ama tuşları ezbere bilen biri için sorun değil, pc türkçe olarak algılıyor zaten. Ses ve hissiyata gelirsek g75'in hissiyatı tok, tatmin edici, sesi de derin hoş bişey. Gasket mount yapısı da o hissiyata, sese katkı sağlıyor. Klavyede Bluetooth, 2.4ghz ve kablolu olmak üzere üç mod var. Bluetooth modunda sanırsam max 125hz polling rate destekliyor, diğer ikisinde 1000hz polling rate var. Bluetooth modunda kullanırsanız gecikmesi hissedilir derecede olur ama diğer iki modda da gecikme yaşamazsınız. Kısacası kablolu ve kablosuz modda gecikme farkı hissetmen mümkün değil (bluetooth hariç).

Sesi yüklememe izin vermedi, şöyle drive'a yükledim: AUD-20250819-WA0002.aac
Atacak görsel var mı diye telefondan baktım da, sadece klavyeyi gösteren uygun bi foto bulamadım maalesef, akşam üstü klavyenin birkaç fotoğrafını paylaşırım sizinle 👍

Son düzenleme:
Hocam ses konusunda redditte bir iki kişiden görmüştüm o dediğimi, yani o konuda emin değilim. Dediğiniz gibi ace68'de g75'ten daha az tuş var. o %68 g75 ise %75 klavye. g75'in hissiyatı tok, tatmin edici, sesi de derin hoş bişey. Gasket mount yapısı da o hissiyata, sese katkı sağlıyor. Klavyede Bluetooth, 2.4ghz ve kablolu olmak üzere üç mod var. Bluetooth modunda sanırsam max 125hz polling rate destekliyor, diğer ikisinde 1000hz polling rate var. Bluetooth modunda kullanırsanız gecikmesi hissedilir derecede olur ama diğer iki modda da gecikme yaşamazsınız. Kısacası kablolu ve kablosuz modda gecikme farkı hissetmen mümkün değil (bluetooth hariç).

Sesi yüklememe izin vermedi, şöyle drive'a yükledim: AUD-20250819-WA0002.aac
Atacak görsel var mı diye telefondan baktım da, sadece klavyeyi gösteren uygun bi foto bulamadım maalesef, akşam üstü klavyenin birkaç fotoğrafını paylaşırım sizinle 👍
Tamamdır çok sağolun g75 de karar kıldım en son birkaç güne alacağım bakalım

Sesi çok güzel 😀

Rica ederim ne demek. Çok keyif veren bir klavye. Alınca yazılımını da bi kurcalarsınız, güzel animasyonları var. Şimdiden hayırlı olsun :)

Rica ederim ne demek. Çok keyif veren bir klavye. Alınca yazılımını da bi kurcalarsınız, güzel animasyonları var. Şimdiden hayırlı olsun :)
Teşekkürler en son kafama bu yattı sade şık beğendim şu kampanya bitmeden direkt alacağım umarım.

Klavye geldi vuruldum mükemmel birsey rengi desen çok güzel sesi zaten yeter efsane gidip gelip oynuyorum tuşlarla renkleri animasyonları herşey var malzeme kalitesi on numara eline alınca hissediyorsun kalitesini son 3 stok varken yetiştim iyiki almışım 😃

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250911_212534_Gallery.jpg
    Screenshot_20250911_212534_Gallery.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20250911_212534_Gallery.jpg
    Screenshot_20250911_212534_Gallery.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri