Mafia 1 oynanır mı?

Hahaha aynen.
Ben inat ettim dayandım o olaya. Kurallara uymaya çalıştım falan. Kesinlikle insanı delirtir. Hele bir görev var otelde suikast yapıp çatıda polisleri öldürdüğün... Hayatımı verdim.
Sürüş mekanikleri de çok kötü zaten hız sınırı mantığı dönemi için bile saçma. Yanımızdakilerin canı ayrı bir dert. Cephane ayrı dert. Silahların deli gibi sekmesi ayrı dert. Gta 3 ondan daha önce çıktı ama mekanik olarak 10 gömlek üstün bence.

Oynanır.

Sürüş mekanikleri de çok kötü zaten hız sınırı mantığı dönemi için bile saçma. Yanımızdakilerin canı ayrı bir dert. Cephane ayrı dert. Silahların deli gibi sekmesi ayrı dert. Gta 3 ondan daha önce çıktı ama mekanik olarak 10 gömlek üstün bence.

Daha neler Mafia 1, GTA 3'e sümüğünü atmaz mekanikler ve oynanışta. Vice City desen eyvallah.

Sadece bu 2 videoyu izleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oynanır.

Daha neler Mafia 1, GTA 3'e sümüğünü atmaz mekanikler ve oynanışta. Vice City desen eyvallah.
Gerçekçilik kısmı için konuşmadım. Bence bu tarz oyunlarda önemli olan oyunda tutup seni soğutmaması. En azından hız sınırı saçmalığı yok ve arabalar düzgünce dönüyor ki zaten Gta 3 ile Vice City nin mekanikleri neredeyse aynı. Mafia da silahlar çok abartı sekiyor. Ben hic görmedim öyle deli gibi seken thompson. Bence Gta 3 daha iyi.

Gerçekçilik kısmı için konuşmadım. Bence bu tarz oyunlarda önemli olan oyunda tutup seni soğutmaması. En azından hız sınırı saçmalığı yok ve arabalar düzgünce dönüyor ki zaten Gta 3 ile Vice City nin mekanikleri neredeyse aynı. Mafia da silahlar çok abartı sekiyor. Ben hic görmedim öyle deli gibi seken thompson. Bence Gta 3 daha iyi.

Mafia 1'de mekanikler ve gerçekçilik çok farklı tutuldu yalnız. GTA 3 daha arcade tarzı bir oyun affedersin hızlı çekim gibi saçma sapan bir oynanışı var. Vice City'de bunların çoğuna bir ayar çekilmişti.

GTA IV'e geldiğinde de neden özellikle bu oyunun sevildiğini, daha gerçekçi ve oturaklı oynanış sunduğunu fark edersin. Serisinin en başarısız oyunu hangisiydi zaten GTA 3 değil miydi? Benim aklımda öyle kalmış.

GTA 3 daha arcade tarzı bir oyun affedersin hızlı çekim gibi saçma sapan bir oynanışı var.
Öyle zaten ki oyunu eğlenceli kılan kısmı da orası zaten. Araçlar falan çok atik dönüyor, kovalamacalar işkenceye dönmüyor. Mafia da kovalamacalar falan cok kötü. Araçlar eski model olduğu için hantal yapılmıştır bilmiyorum ama kesinlikle eğlenceli değil maksimum 50 yapan araçlarla kovalamacaya girmek.
Serisinin en başarısız oyunu hangisiydi zaten GTA 3 değil miydi?
Hayır aksine seriyi dünyaya tanıtan oyun oldu. Playstation 2 nin en çok satan oyunları listesinde ilk 10 da.

Hayır aksine seriyi dünyaya tanıtan oyun oldu. Playstation 2 nin en çok satan oyunları listesinde ilk 10 da.

@Resul alaca Normal eski sürümde kanser olursun. 10 kere falan oynamışımdır belki. Fakat Mafia 1 Definitive Edition oynarsan al çayını kahveni oyunun keyfini çıkart. Hikayesi aşırı iyi gerek mekanikler gerekse hikayeyi yansıtma biçimi Definitive Edition bence daha iyi.

Şu kısma kadar ciddi bir şey söylüyorsun sandım. 2001 yılında GTA 3'e kadar GTA ismini duymamış kişi ya mağarada yaşıyordur ya da yeni doğmuştur.

Şu kısma kadar ciddi bir şey söylüyorsun sandım. 2001 yılında GTA 3'e kadar GTA ismini duymamış kişi ya mağarada yaşıyordur ya da yeni doğmuştur.
Keşke azıcık yazsan internete. Gta 1 komple PC, PS1 ve diğer platformlar toplam 3 milyon sattı. Gta 3 sadece ps2 de 10 milyona yakın sattı. GTA 3 3d olduğu için tabii ki de öncü olacak. Hiç burada gelipte Gta 1 ve 2 de başarılıydı deme. Gta 3 kadar değildi çünkü. Dünyaya tanıttıdan kastım da dediğin şey değil. Çok çok daha fazla kişiye ulaştığından bahsediyorum. Teknik olarak tanınmamasi imkansız zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı