Furkan.3310 Hectopat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 126 27 Kasım 2023 #1 Hata raporu: https://www.mediafire.com/file/0szw3ywjxpganow/Logfile.rar/file Oyun orijinaldir.
sinyorgma Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #2 Çözüldü: Mafia 2 açılırken "Runtime Error!" hatası Mafia 2 açılış sırasında şu hatayı veriyor: Not: Oyunu Türkçe yapmaya çalışmıştım. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüldü: Mafia 2 açılırken "Runtime Error!" hatası Mafia 2 açılış sırasında şu hatayı veriyor: Not: Oyunu Türkçe yapmaya çalışmıştım. www.technopat.net
KS KS Furkan.3310 Hectopat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 126 27 Kasım 2023 #3 sinyorgma dedi: Çözüldü: Mafia 2 açılırken "Runtime Error!" hatası Mafia 2 açılış sırasında şu hatayı veriyor: Not: Oyunu Türkçe yapmaya çalışmıştım. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu konuya çoktan göz attım zaten. Hala çözebilmiş değilim. Artı 0 Eksi
sinyorgma dedi: Çözüldü: Mafia 2 açılırken "Runtime Error!" hatası Mafia 2 açılış sırasında şu hatayı veriyor: Not: Oyunu Türkçe yapmaya çalışmıştım. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu konuya çoktan göz attım zaten. Hala çözebilmiş değilim.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.292 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et