Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Hocam konu dışı ama güldüm . Technopat'ta bir süre takılınca konunun yazılışındaki ayrıntısızlık ve üsluba göre "Korsan!"/"Orijinal" ayrımını yapabilme yeteneğini ben de az çok kazandım . Böyle sezgilere sahip profesyonellere forumda denk gelmek daha eğlenceli kılıyor ortamı.
10 yıllık oyuna kim AAA parası verirki tabi orijinal değildir. Eskiden 20 TL'ydi az bir şey makyaj yapmışlar 199 TL istiyolar. Birde yetmezmiş gibi eski sürümü kaldırmışlar, bu paketin yanında geliyor sadece.
Şahsen arkadaşlar Mafia temasını eskiden sevmezdim the godfather filn izledim Mafia teması sardı biraz Mafia 2 alacağım 199 TL hani eski sürümü arkadaş dediği gibi kaldırmışlar bir de oyun 10 saat sürüyor.
Bir de 2010 sürümüyle açayip bir fark yok.