Hocam mafia 2 ve 3 şuan prime gamingde ücretsiz veriliyor.Merhaba, Mafia 2 ve 3 almak mı yoksa Battlefield 1 almak mı daha mantıklı?
Hocam kıyaslamak dahi çok yanlış, çünki ikisde farklı alanlarda olan oyunlar, bana kalsa ben bf1 seçerim ama mafia ile kıyaslamak hiç olmamış, çünki biri açık dünya biri savaş.Merhaba, Mafia 2 ve 3 almak mı yoksa Battlefield 1 almak mı daha mantıklı?
Hocam kıyaslamak dahi çok yanlış, çünkü ikisde farklı alanlarda olan oyunlar, bana kalsa ben BF1 seçerim ama Mafia ile kıyaslamak hiç olmamış, çünkü biri açık dünya biri savaş.
Siz bilirsiniz hocam game pass da varsa almaya değmez, sizden tek ricam olacak hocam mafia 3 u bitirirken son görevde Vito yu öldürmeyiniz.(Tamamen şahsiAnladım hocam ikisi de 3 oyunda Epic Games'te indirimde o sebepten ötürü sormuştum daha önce de Mafia 1I oynamıştım 2 ve 3 ten devam edeceğim, ayrıca game Pass alıp BF1 oynayabilirim cevabınız için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.