Hocam PhysX'i buradan indirmeyi deneyin bir de:
NVIDIA PhysX System Software
NVIDIA PhysX System Software 9.19.0218 indir - NVIDIA PhysX System Software: NVIDIA PhysX SürücüsüNVIDIA PhysX, NVIDIA tarafından geliştirilen ve oyunlarda fizik hesaplamaları CPU tarafından değil de GPU tarafından yapılmasını sağlayarak daha gerçekçi sonuçlar elde etmeyi amaç...www.gezginler.net
Hocam önceden olan sürümü kaldırıp denediniz değil mi? Çünkü bu eski sürümüdür ve ben de aynı problemi böyle çözmüşütüm AMD yongalı ekran kartımla.Eki Görüntüle 1493573
Olmadı hocam.
Hocam önceden olan sürümü kaldırıp denediniz değil mi? Çünkü bu eski sürü müdür ve ben de aynı problemi böyle çözmüşütüm AMD yongalı ekran kartımla.
Eski sürümüdür.Bu attığınız yeni sürüm değil mi?
Eski sürü müdür?
Hocam denetim masasından silebilirsiniz.Sizi meşgül ettim ama nasıl sileceğim?
Hocam PhysX'i buradan indirmeyi deneyin bir de:
NVIDIA PhysX System Software
NVIDIA PhysX System Software 9.19.0218 indir - NVIDIA PhysX System Software: NVIDIA PhysX SürücüsüNVIDIA PhysX, NVIDIA tarafından geliştirilen ve oyunlarda fizik hesaplamaları CPU tarafından değil de GPU tarafından yapılmasını sağlayarak daha gerçekçi sonuçlar elde etmeyi amaç...www.gezginler.net

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.