Mafia 2 ve 3 Definitive oynanır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, geçen aylarda indirimde olduğu sırada Mafia 2 Definitive ve Mafia 3 Definitive satın almıştım. Mafia oyunlarıyla ilgili hiçbir bilgim yok. Birinci oyununu da alacaktım ama indirimde değildi, 2 ve 3'ü 30 TL gibi bir fiyata almıştım Epic'den. Bu oyunları oynamak sarar mı? Birinci oyun oynanmadan bunlar oynanır mı? Türkçe yamalarını bulabilir miyim kolayca? Bazı yerlerde Definitive oynamak yerine classic oynayın, çok bug var gibi şeyler diyorlardı.

Mafia oyunlarının birbirleriyle öyle ahım şahım bir bağlantıları yok.Ha var mı var bazı yerlerde bazı karakterler karşınıza çıkıyor lakin oyunu anlamayacak derecede değil.Eğer imkanınız varsa önce 1.oyunu sonra 2'yi oynamanızı tavsiye ederim.Mafia 3 sizin kararınıza kalmış.

2'yi ayıla bayıla bitirdim 3'ü oynama fırsatı yakalayamadım deneyeceğim ancak herkes berbat diyor mesafeli yaklaşabilirsin.

Mafia 2 oynayın kesinlikle bağlantısı neredeyse yok bambaşka bir hikaye anlatıyor.
Mafia 3 de hikayesi güzel olsa da oyunda sürekli aynı şeyleri yaptığımız için çok sıkıcı bence onu iade edip Mafia 1 alın daha mantıklı.

Ancak herkes berbat diyor mesafeli yaklaşabilirsin.

Mafia Remake ve Mafia 2'yi bitirmiş birisi olarak çok net söyleyebilirim, Mafia 3 rezalet bir oyun. Bölüm tasarımıymış, hikayeymiş falan onları da geçiyorum bakın, oynanışı o kadar rezalet ki 1 saat dayanamadım çıktım ve sildim oyunu. Silah kullanımı, vuruş hissi, gizlice adam öldürme mekanikleri leş gibi.

Normalde severim yani bu tür oyunları ben ama o kadar rezalet ki dayanamadım.

Mafia Remake ve Mafia 2'yi bitirmiş birisi olarak çok net söyleyebilirim, Mafia 3 rezalet bir oyun. Bölüm tasarımıymış, hikayeymiş falan onları da geçiyorum bakın, oynanışı o kadar rezalet ki 1 saat dayanamadım çıktım ve sildim oyunu. Silah kullanımı, vuruş hissi, gizlice adam öldürme mekanikleri leş gibi.

Normalde severim yani bu tür oyunları ben ama o kadar rezalet ki dayanamadım.
Zaten Mafia 3 her anlamda altta kalan bir oyun.Ben PC'de de PS4'te de denedim sonuç aynı.Gerçekten rezalet.Hangar 13 gibi bir firma nasıl Mafia 1 Remake'i çıkarttı aklım almıyor.

Hangar 13 gibi bir firma nasıl Mafia 1 Remake'i çıkarttı aklım almıyor.
Mafia Remake güzel bu arada. Oynayıp incelemesini de yapmıştım. Orijinal Mafia 1'e göre oldukça iyi geliştirmeler mevcut. Oynarken zevk aldım ama ikimizin de dediği gibi Mafia 3 rezalet 😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı