Sürprizbozan Mafia: 2'nin devamı var mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Az önce Mafia 2'yi bitirdim fakat oyun çok havada bitti ve tamamlanma oranı yüzde 77 gösterıyor. Herhangi bir DLC mi mevcut yoksa üçüncü oyundan devam ediyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce Mafia 2'yi bitirdim fakat oyun çok havada bitti ve tamamlanma oranı yüzde 77 gösterıyor. Herhangi bir DLC mi mevcut yoksa üçüncü oyundan devam ediyor?
3 den devam ediyor fakat devam oyunu tarzında değil bir kaç sahnede gibi düşün, kafanda kalan bir kaç soru işaretini kapatır o oyun merak etme.

DLC'lerin ana oyunla pek alakası yok, çoğunlukla bağımsız sayılırlar. Oyunun devamını değil, öncesini (Jimmy DLC'si, ki oyun evreni açısından "canon" değil, yani bi' geçerliliği yok diye biliyorum) ya da oyunun ortası sırasında yaşanmış şeyleri (Joe DLC'si) anlatıyorlar.
Bence bi' katkıları yok, oynamayarak bi' şey kaybetmezsiniz.

Arabada "Joe anlaşmaya dahil değildi" edebiyatı gördüyseniz ana hikaye harbiden bitmiş demektir. Tamamlanma oranı mevzusunu arttırmak isterseniz toplanabilirleri toplamanız lazım.

Seri, 3. oyunla devam ediyor ama ana karakter, hikaye ve geçtiği yer farklı. 2'den 3'e geçen de 1 (aslında 2, ama onun ekran süresi bi' kaç saniyeden ibaret) karakter var sadece.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı