Mafia 3 oynanır mı?

Apo 42

Decapat
Katılım
10 Temmuz 2021
Mesajlar
206
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mafia 1, Mafia 2 bitirdim ikisi de güzeldi. şimdi Mafia 3'ü oynayıp hikayeyi tamamlayacaktım lakin çok olumsuz yorum aldım. oyun hakkında ama şu da var, bilenler bilir Mafia 2 meraklı bitti. Biraz da o yüzden oynayasım da var kısacası sorum şu; Mafia 3 ile Mafia 2'nin hikaye bağı var mı hikayeyi tamamlamak için oynanır mı?
 
Sonu direk mafia 2 ile bağlantılı. Ama oynanış bir süre sonra sıkıyor. Bitirene kadar kanser olabilirsiniz.
 
Mafia 3 ile Mafia 2 arasındaki tek bağ Oyunun sonunda Leo Galante'nin şoförünün Joe'ya benzeyen bir adam olması. O yüzden fazla uğraşmayın, oynamanız zaman kaybı. Ancak oynamak istiyorsanız, merak ediyorsanız ve zamanımı çöpe atmak istiyorum diyorsanız oynayın.
 
Mafia 3 ile Mafia 2 arasındaki tek bağ Oyunun sonunda Leo Galante'nin şoförünün Joe'ya benzeyen bir adam olması. O yüzden fazla uğraşmayın, oynamanız zaman kaybı. Ancak oynamak istiyorsanız, merak ediyorsanız ve zamanımı çöpe atmak istiyorum diyorsanız oynayın.
Vito Scaletta falan geçiyor mu peki
 
Ben oyunu 12-15 saat oynadım, Vito'ya orayı burayı verdim ama hep aynı şeyi yaptım. Gittim,taradım ve aldım hepsi bundan ibaret oyun da bir hikaye yok unutmuşlar hikaye koymayı resmen.
 
Vito sadece görev veriyor diye biliyorum arkadaşın dediği gibi bence oynanmaz gereksiz zaman kaybı Mafia 2 çok güzel oyundu keşke devamını getirseler diyorum ama nerdee.
 
@Apo 42 Bitirdim oyunu oynanır.Önceki oyunlarla çok fazla bağlantısı yok.Çok fazla beklenti altına girmeden oynarsanız güzel gelir oyun.
Kanka 4 5 saat oynadım heralde kanka ayıptır sorması bu oyuna nasıl katlanarak oynadınız siz ben sileceğim oyunu valla sırf 1 2 yi oynadım diye bunu da oynayacaktım da gitmiyor valla bu yorumu okuyan kişi, Mafia 1 2 yi oynamış bitirmiş birisi olarak söylüyorum bu oyun ( oyun demeye de dilim varmıyor ) hikaye falan yok sadece bazı ana karakterler ölüyor vesaire bir ilerleme veya bir gelişme yok hikayede, sadece birisi size şılak bir görev veriyor sizde şılak yapıyorsunuz yeminle söylüyorum neyi niye yaptığımı anlamadım mal mal oynadım şuan bu yorumun bu kadar uzun olması da mafia serisine olan sevgim ve bu seriyi mahveden oyuna olan sinirimden dolayıdır. Beyler zevkler ve renkler tartışılmaz eyvallah ama tam 12 saat bilgisayar başında sadece adam öldürmek ve mekan basmaktan sıkılırsanız oynamayın. Hem bel sağlığınıza hem akıl sağlığınıza ciddi zararlar verir. Bu yorumu yazmadan önce mafia 3 oynuyordum. Giden 5 saatime üzülüyorum çünkü o 5 saati güzel değerlendirebilirdim... Ben ettim siz etmeyin 12 13 saat aynı şeyi yapmayın. Bu oyunu oynamayın !
 

Yeni konular

Geri
Yukarı