Mafia 4 ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

Hocam hikayenin devam edilecek bir şeyi olmayabilir ancak eskilerde var mesela Enis Kirazoğlu 1. oyundaki Salieri'nin konu olabileceğini düşünüyor bence de senaryo yaratmaktansa var olanı devam ettirmek hangar 13'ün işine gelir.

Bencede mantıklı olan o doğru bir düşünce.
 
En hayranı olduğum ve severek oynadığım oyunun içine etmişlerdi 3. oyunda ama Mafia Definitive Edition ile bir tık ümit seviyemi arttırdılar. İnşallah tommy angelo ve vito scaletta kalitesine yaraşır bir Mafia IV gelir önümüze.

Yeni bir senaryoya başlayacaklarsa bize tommy angelo veya vito scaletta gibi vermeliler çünkü bu karakterler zorunlu olarak Mafia dünyasına atılmış karakterlerdir 3. oyunda daha adını bile hatırlayamadığım gibi bir karakterle intikam senaryosu yapılacaksa para vermeye değmez.
Mafia 3'un sıkıntılı olmasının nedeni sanırım hangar 13'un üzerinde ki baskı olabilir. Zira 2K, hangar 13'e baskı uyguladı çünkü ellerine hızlıca bir ürün geçmesini istiyorlardı. Bu da oyunun kendini tekrar etmesine ve sorunlar yaşamasına sebebiyet verdi. Bence hangar 13, rahat çalışabilirse ve elde ki imkanları verimli kullanırsa güzel bir oyun çıkarabileceğine inanıyorum.

2K çok aceleci davrandı Mafia 3 konusunda sabırlı beklemeliydi oyun motoru ve oyunu aynı anda yapmak kolay bir iş değil 2K Czech'in oyunu yapmasını bekleseler belki Mafia 3 devrim niteliğinde bir oyun olabilirdi.
 

Geri
Yukarı