Steam Mafia: Definitive Edition Steam'de 64 TL

Mafia 1 remake sıkıntısız bir remake yapım sadece 60 FPS çalışıyor onu da exesine sağ tıklayıp özellikler deyip tam ekran iyleştirmelerini devre dışı bırak yaptıktan sonra sıkıntısız. Mafia 2 Definitive Edition evet buglu ve kötü bir Remastered yine de oynanabilir düzeyde buglar ise rahatsız edecek düzeyde değil. Mafia 3 Definitive Edition'ı de sıkıntısız oynayabildim bug anlamında azdı bunu 2016 ilk çıkış sürümü ile yargılamayın Definitive Edition ile birçok bug çözülmüş gibi duruyor. Yani bence Mafia 1 remake de alın derim Mafia 2'yi classic versiyonunu oynarsınız.

Henüz almadım sen söyleyince kararsız kaldım şimdi, Mafia 1I de Definitive Edition almak mantıklı geldi, Mafia 2 klasik sürüm yok onun için Mafia 2 Definitive Edition almak gerekiyor. Bu ikisinin fiyatına bakınca da Mafia trilogy ile aynı fiyata geliyor, zaten bu Mafia trilogy mantığı aslında 1 ve 2'yi satmak için yanında beğenilmeyen 3Ü de vermişler. O zaman Mafia 1'i klasik sürüm yerine Definitive sürüm alacaksam trilogy almak daha mantıklı oluyor galiba.

Trilogy aldım teşekkürler bu arada sanırım mafia2 classicte geliyor yanında çünkü ben önceden satın almamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı