Steam Mafia: Definitive Edition Steam'de 64 TL

Bende ikinci oyunun remake'i var, bir ve üçüncü oyunu 123 liraya alabiliyorum ama üçüncü oyunun çok kötü olduğunu söylemişsiniz, 64 liraya birinci oyunu alıp diğerini es mi geçmeliyim?
 
Trilogy aldım, oynama planım vardı zaten.
 
Mafia'nın Steam yorumlarında Definitive Edition yenilenmiş sürümlerde çok fazla bug ve performans sıkıntısı şikayetleri var, hele Mafia 3 sürümüS team de olumsuz yorumları bir hayli çok olan oyunlar arasında.
Ben 11küsur liralık Mafia 1 klasik ile ayrıca Mafia 2'nın eski klasik sürümü ayrı satılmadığı ve Mafia 2 Definitive Edition'un içinde yer aldığı için 60 küsur liralık Mafia 2 Definitive Edition'u alıp bu Mafia defterini kapatmayı düşünüyorum. 3Ü hiç almayacağım, para derdinde değilim ama oyunun bu güncel Definitive editionlarının sıkıntılı olduğu, klasik sürümleri grafik iyileştirmesi yapacağız diye oynanışı ve performansı bozduklarına ve oyunun kapladığı GB ı boş yere aşırı arttırılmış olduğuna dair çok yorum okudum, klasik sürümleri alın daha iyi diye tavsiye ediliyor ben de böyle yapmayı düşünüyorum açıkçası.
 
Mafia'nın Steam yorumlarında Definitive Edition yenilenmiş sürümlerde çok fazla bug ve performans sıkıntısı şikayetleri var, hele Mafia 3 sürümüs Team de olumsuz yorumları bir hayli çok olan oyunlar arasında.

Mafia 1 remake sıkıntısız bir remake yapım sadece 60 FPS çalışıyor onu da exesine sağ tıklayıp özellikler deyip tam ekran iyleştirmelerini devre dışı bırak yaptıktan sonra sıkıntısız. Mafia 2 Definitive Edition evet buglu ve kötü bir Remastered yine de oynanabilir düzeyde buglar ise rahatsız edecek düzeyde değil. Mafia 3 Definitive Edition'ı de sıkıntısız oynayabildim bug anlamında azdı bunu 2016 ilk çıkış sürümü ile yargılamayın Definitive Edition ile birçok bug çözülmüş gibi duruyor. yani bence mafia 1 remake de alın derim mafia 2 yi classic versiyonunu oynarsınız.
 

Geri
Yukarı