Mafia: Definitive Edition vs Assassin's Creed Valhalla

scopeeee

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2020
Mesajlar
489
Herkese merhaba.

Malum Epic Games'de indirim üzerine bir de 60 TL kupon avantajı var. Başlıkta yazan oyunların şuan sadece bir tanesini alacağım. Evet tür olarak farklı ama açıkcası ikisi de çok oynamak istediğim oyunlar. İndirimle birlikte neredeyse aynı fiyata geliyorlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
 
En çok hangisini oynamak istiyorsanız onu alın hocam. Şahsen ben Valhalla alırdım AC serisini tamamlardım kendi koleksiyonumda.
 
İki oyunu da oynadım. Mafia 10 saat oynanış sunuyor, Vallhalla ise yaklaşık 100 saat.
Türleri farklı iki oyununda. Sizin yerinizde olsam Valhalla alır keyfime bakardım.

1634632351774.png

1634632386753.png
 
Ben olsam Mafia'yı tercih ederdim.
Yeni nesil grafikler ile beraber hikaye çok iyi gitmiş.
Valhalla'nın tek avantajı daha uzun sürmesi olabilir. Onu da avantajdan sayarsak tabii.
Mafia'nın 10 saat kadar oynanış süresi var.
 
mafia-trilogy ile dün 63 TL alınıyordu kupon ile ancak bu sabah fiyatı güncellediler bence 95 TL Mafia de verilmez sonuçta 10 saat sürüyor bana kalırsa Valhalla almak çok daha iyi hem neredeyse 100 saat oynuyorsunuz.
 
Ya kişiden kişiye değişir ama ben yerinde olsam bir tane Valhalla alırdım 100 TL'ye artan paraya da Mafia 2 classic alırdım hâlâ satılıyorsa tabii.
3 kere bitirdim hâlâ arada bir tekrar bitirsem mi diyorum Mafia 2 gerçekten çok iyi.
 
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Mafia 2 ve 3'ü oynadım. Hatta 2'yi ilk çıktığı zaman oynamıştım ve hayran olmuştum. Geçen yıl tekrar bitirdim yıllar sonra. Ama Mafia 1'i hiç oynama fırsatım olmadı aslında o yüzden merak ediyorum. AC serisinde ise oynamadığım hiç oyun yok Valhalla dışında. Hayatımda en çok iz bırakan oyun serilerinden biridir. Odyssey'e 80 saat civarında gömmüştüm buna da dalsam muhtemelen bir o kadar daha oynamam gerekecek ve şu sıralar o kadar vakit ayırıp ayıramayacağımdan emin değilim. Mafia'ya biraz daha yakınım şimdilik.
 

Geri
Yukarı