Oyunun başında araba çalarken polis gelince yavaşlama oluyor ve hiç bitmiyor. Oyun orijinal.
Bu bir oyun buguymuş ve çok kişi karşılaşmış. Bir arkadaş şöyle bir çözüm videosu çekmiş, yardımcı olabilir.
Sorun çözüldü teşekkür ederim ama bir sorum daha olacak. Video'daki gibi yapınca oyun 60 FPS'in altına düşüyor. Ben konuyu açmadan önce biraz araştırmıştım. Oyunu 60 FPS'e sınırlayınca da sorun çözülüyordu. Ben RivaTuner program ile bütün oyunları 60 FPS'e sınırlayıp oynuyorum. Mafia II'de işe yaramadı. Ayarlar'dan da Dikey senkronizasyonu açınca FPS 240'lara çıkıyor. Bunun içinde tavsiyeniz var mı acaba? (Monitörüm 60 Hz)
Zaten 60 Hz monitörüm.Ekran tazeleme hızını 60 herzte çek düzelir. Ben öyle düzeltmistim.
RX 580. Evet, AMD yazılımında oyuna özel ayarlarda Mafia II'yi buldum ve 60 FPS'e sınırlamayı başardım. Yardımın için teşekkür ederim.Ekran kartınız nedir? V-Sync ayarını ekran kartı yazılımı üzerinden yapmayı deneyin. NVIDIA'da ayar bu şekilde. AMD tarafında benzer bir ayar vardır.
Eki Görüntüle 430814
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.