Resident Evil 4 Slow Motion sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

barna

Kilopat
Daha fazla  
Oyunu Steam'den aldım indirdim ayarları düşürdüm. Hem sinamatiklerde sesler önceden geliyor. Görüntü geç geliyor bir de oyun içi 30 FPS sabitken birden sabit 9 FPS'e düşüyor. Oyun Slow Motion'da oluyor anlamadım. Minimum sistem gereksinimlerini de karşılıyorum ev içinde sıkıntı yok ama dışarı çıkınca 9 FPS yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu Steam'den aldım indirdim ayarları düşürdüm. Hem sinamatiklerde sesler önceden geliyor. Görüntü geç geliyor bir de oyun içi 30 FPS sabitken birden sabit 9 FPS'e düşüyor. Oyun Slow Motion'da oluyor anlamadım. Minimum sistem gereksinimlerini de karşılıyorum ev içinde sıkıntı yok ama dışarı çıkınca 9 FPS yardımcı olursanız sevinirim.
Slow motion dediğin FPS drop mı? Sistemini yazar mısın?

Görüntü geç geliyor derken?
Oyun akıcı görünüyor, fakat farenizi felan hareket ettirdiğinizde hareketi geç mi görüyorsunuz? Ve tuhaf bir şekilde yavaş mı hissettiriyor?
Eğer böyleyse, grafikleri yeterince düşürmemişsiniz demek :) Bende de oluyordu, aynı oyun değil tabii fakat aynı oyun olmasına gerek yok. Frametime denen birşey var..
Grafikler en aşağıdaysa, çözünürlüğü düşürün. Faydası olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı